Obradović: Novi Krizni štab i prelazna vlada pitanje spasa države

Ostavite komentar


  1. Više ništa i nikome ne verujem, narod je rekao svoje i na danas ponovljenim izborima.

  2. Opozicijo ujedini se da skinemo ovu pocast, a posle kud koji mili moji.

  3. Obradovic ima dobre ideje, a da vidimo kako se moze izboriti za to. Nedavno je pred Skupstinom protestovao njegov bivsi stranacki kolega Nogo, koji je uspeo da okupi u jednom momentu nekoliko hiljada ljudi, cak su prozivani i neki poslanici, nije imao podrsku Obradovica. Nesto ranije je pred istom skupstinom odrzan skup na koji je pozivao bivsi Nogov kolega Dragas, koji za njega kaze da je neiskusan, jedan drugoga nisu pomagali u tim skupovima. Onda se u jednom momentu pojavio izvesni Dundjer koji je takodje prozivao sopstvene poslanike, a sa ranije pomenutima nije bio u vezi. Na dan izbora se pojavio Sandulovic, koji nije odredio svoje poslanike, nego je organizovao protest ispred RIK-a. Niko iz SzS niti iz opozicionih stranaka i pokreta koji su ucestvovali na izborima ih nije podrzao, kao sto se bas nisu ni medjusobno podrzavali. Eto tako izgleda srpska opozicija ovih dana…

  4. Bosko, delirijum te ne popusta idalje, skini se sa tih pecurki jer realnost je drugacija a tim upornim blebetanjem o lazima i ostalim glupostima veruj mi da neces nikog da ubedis. Nece na silu nista a tvoja boga mi nece biti zadnja.

  5. Boskicu, mentalni otpade od coveka i morlana karikaturo, narod je i na ponovljenjim izborima rekao svoje opet i ti idalje zivis u svom paralelnom univerzum gde mislis da ako budes dovoljno puta pricao jedno te isto da ce neko da zapravo poveruje u te tvoje reciklirane bljuvotine. Jadan si covece da te ne vredi ni sazaljevati vise!

  6. Hteli ste bojkot.Niste odgovorili na pitanje šta posle bojkota. E pa ovo,nema vas u parlamentu.Nema vas sledećih 4g a možda i nikad više.

  7. Sta ovaj lupeta? Cim se pojaca gorona, on izgamize iz svog blata i pravi se pametan. Ocito mu je korona jedini adut da bi se mogao docepati vlasti pa moli boga da sto vise ljudi umre… Kome treba ta spodoba, zasto se ne okane corava posla?

  8. Sta ti Bosko trazis sa zutim govnima to vodjeno je jezuitskom rukom kao i sps , sta ces a njima?

  9. Pa što ne pozovete narod u subotu na ulice Beograda…samo tako može doći do promene…

  10. Kakva prelazna vlada,pa onda svaka navijačka grupa može da traži prelaznu vladu i mesto u njoj!!!a vi iz Danasa neshvatljivi ste skroz koliko dajete prostora takvim političarima,koju oni podršku imaju-budite realni!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.