Obradović: Obećanja o poboljšanjima izbornih uslova obična farsa i laž

Ostavite komentar


  1. Treba izaći na izbore i podržati „1 od 5 miliona“ i njihov sporazum sa narodom. Znači svi lopovi na sud i promena sistema! Hvala.
    P.Sajdžo 2019

  2. IZBORI OTOM POTOM
    Po oslobađanju medija svi treba da izađemo na izbore i podržimo „1 od 5 miliona“ i njihov sporazum sa narodom. Znači svi lopovi na sud i promena sistema. To vlasti ne odgovara jer moraju bežati iz Srbije. Hvalaaa…
    P.Sajdžo 2019

  3. SUMANUTI LAŽOVI!
    Odlaskom naših radnika u Nemačku Srbija osta bez radnika. I čistačica u Nemačkoj zarađuje i do 2000 evra, a u Srbiji nema ni 200 evra. Nisam to ja stvorio nego Vučić. Uskoro će da se hvali kako u Srbiji nema nezapošljenih, i da je nezapošljenost ispod 5%, a u stvari radna snaga je zbog njega i pobegla iz Srbije. Niko se više neće vratiti.
    Sram da bude ove lažovčine i kriminalce…
    Duša me boli za Srbijom….
    P.Sajdžo 2019.

  4. Obradović pokušava na sve moguće načine da širi laži i proziva sadašnju vlast , da bi dobio poene kod naroda, ali narod dobro zna ko je Obradović.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.