Obradović: Odredili smo šta mora da bude u sporazumu da bi ga potpisali, u prvom planu mediji 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ/MO)

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas, posle sastanka radne grupe za međustranački dijalog bez učešća evroparlamentaraca, da je opozicija povukla svoje crvene linije i odredila bez čega neće potpisati sporazum o unapređenju izbornih uslova.

„Vlast je prihvatila određene stvari ali neke nije i to je bio predmet našeg današnjeg dijaloga. Vlast je povukla svoje crvene linije šta je za nju neprihvatljivo, mi u opoziciji, pre svega Dveri, smo povukli svoje crvene linije i šta je ono bez čega mi nećemo potpisati ovaj sporazum“, rekao je Obradović, obraćajući se novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo da će čekati da vidi kako će konačno izgledati tekst.

Kako je precizirao, „to se pre svega tiče svere medija“

„Tražimo konkretne medija planove od onih sedam velikim medija koji su bili na sastanku radne grupe i kako će oni tretirati opoziciju u narednih pet i po meseci do izbora“, naglasio je Obradović.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačič izjavio je prethodno danas da je postignut načelni dogovor o tekstu sporazuma za unapređenje izbornih uslova koji bi učesnici mogli da potpišu iduće nedelje.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Obradović: Odredili smo šta mora da bude u sporazumu da bi ga potpisali, u prvom planu mediji”

  1. Gluposti! Kakve crvene linije, kakva uslovljavanja vlasti! Ljudi ne poštuju zakone ni u jednoj sferi! Ko očekuje promenu ponašanja lažljive i štetočinske vlasti je ili glup, ili beskrajno naivan, pa mu mesto u politici i nije. Radite vi sa narodom i nemojte dangubiti u jalovim, nepotrebnim i nebuloznim razgovorima sa primitivcima.

  2. Nista se nije pomerilo na bolje. Nema izbora. Jos je i gore. Ali vama se zuri u parlament. Svima. Niste isti ali ni sa vama nema boljitka.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.