Obradović: Policija mi je dala podatke

Lider pokreta Dveri pojašnjava informaciju da je ministar unutrašnjih poslova organizovao prevoz Aleksandru Sinđeliću do Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Obradovic nije mogao da predje cenzus, i ne bi ni bio u Skupstini da nije DSS-a. On ima veze u policiji, koje znaju za helikopter i medjunarodnu zaveru sa zatvorenicima. E,da..

  2. U ovo ni sam Obradović ne veruje i to je činjenica.Da ima trukara u policiji to znamo , ali eto i super krstaša u redovima iste.Obradović i Dveri su izrazito nacionalistička stranka sklona kleru i kao takva je po srpsko društvo izuzetno opasna, inflitriranjem tih klero nacista, a to jedino potvrđujem da je Čanak za njih bio u pravu, u policiju i vojsku može da ima nesagledive posledice po građane Srbije i Srbiju, jer ovaj fanatik tipa iranskog ili avganistanskog mudžahedina ne bi prezao ni od građanskog rata, kojeg su pokušali i u Crnoj Gori.Za ovog Obradovića- crna ruka i Apis su mačji kašalj i vojska spasa u isto vreme.

  3. I meni je Obradovicev komsija dao podatke koliki je on lazov, ali eto, ne mogu da kazem koji je kako bi mi davao informacije i dalje, mada ljudi to vec znaju ko je i sta je Obradovic.

  4. J Ovan Mladenović! Joj što si pametan što te Vučić ne kandiduje za predcednika,a ako nemaš diplomu javi se kod Tome on zna gde su jevtine,A zna i kako se krade struja,jer je 1996 uhvaćen u krađi struje u naselju Šumarice gde mu je kuća.Samo se pitam ko vas napravi tako pametne.

  5. Obradović je samo preneo šta je čuo. Ako nije istina – država će reagovati. Nisu ovde u pitanju Obradović, Dveri i nacionalisti, već po prljavim radnjama skupljena srpsko-crnogorska ekipa, sve sa Čedom kao pomoćnim predsedničkim kandidatom.

  6. Hm…Bila tri praseta i kad im je Vuk opduvao kucu i njih same ( na izborima), nista im je drugo nije preostalo nego da se busaju

  7. Po gospodinu Obradovicu jedino on i pokret Dveri postupaju ispravno i u skladu sa zakonom, svi ostali postupaju nepropisno !!! ma hajde bre !

  8. Е мој Бошко.. или ниси довољно информисан, едукован… или примаш нечију дадатну дебелу плату за то како да мислиш и иступаш у јавности.
    Војску и полицију немој да пујдаш на власт. Неће ти успети. Као припадних војске сам, кад је то било најгоре, деведесетих година, заједно са колегама, делио судбину народа.. радио за 5 данашњних еура месечно, и ноћ и дан.. и није нам било тешко, јер смо разумели у каквој је ситуацији држава. Срам те било. Метак ниси никада опалио, а усудио си се да станеш испред великог броја родољуба ове земље.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.