Obradović: Sa predstavnicima EP o pomeranju datuma izbora

Ostavite komentar


  1. Dokle vise miniranja. Trszili ste prevremene izbore a sada trazite odlaganje redovnih znate li sta uopste hocete sem toga da silom dodjete na vlast.

  2. Boško je završio Filoliški a, ne Pravni fakultet pa ne zna da su rokovi do kada se moraju održati izbori izricito definisani Ustavom i da se ne mogu pomerati.

  3. kakvo sad iznenada pomeranje datuma izbora, zar SZS nije objavio bezuslovni bojkot laznih Vucicevih izbora ? Opkoljavate RTS na kome i dalje nemate sanse da promolite nos svi zajedno a sada iznenada pomeranje datuma ? Sta vi to radite Obradovicu i u ciju korist ?!

  4. Da li neko veruje u ovakve gluposti?! Ajde što sve nas koji ne mislimo kao oni, pa čak i ako ne slažemo ni SNS kao ja , nazivaju glupacima, krezubima, botovima, sendvičarima itd, nego sada i predstavnici EU rade za Vučića, samo ako ne misle kao oni. Hoće da nam kažu da jedino oni znaju šta je dobro za Srbiju, jedino su oni pametni i pošteni. Vučić je potkupio i Merkelovu i Makrona, barem kad bi se oni pitali. Još ovaj Obradović želi na ovaj način da navede ljude da se udalje od EU, jer on mrzi sve što dolazi sa Zapada, ili bar mrzi za novac.

  5. Pošto Boško opominje nas normalne oko Bojkota i poverenja Vučiću, odmah da mu repliciram ,u drugom pravcu .s mnogi smo i akademska obrazovanja stekli , što mnogo znači .
    Dakle
    Gospodine Boško ja sam u roditeljskoj kući vaspitavana da na

    politiku gledam normalno tj
    sa čvrstim osećajem za bitku za demokratiju ….
    A Vaša politika ka Rusiji se duboko sukoblja sa da mojim odgojem …. Vaspitanjem .
    JER, sledi pojašnjenje …jednog pravnika , okrenutog EU ali ne
    Rusiji..

    Znate onu našu narodnu
    „Nedaj bože da te Rusi h r a n e i
    b r a n e…Boško ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.