Obradović: Sve što se dešava na KiM je režirana drama Tačija i Vučića

Ostavite komentar


  1. „Hapšenje“ Marka Đurića ima nastavak. Još jedna šarada Vučića i Tačija.

    1. Kada sam video juče kako su izbacili one jadne žene ispred skupštine da prikriju onaj transparent što je bio namenjen vučku, stvarno jadno.
      Ali brine me vlast koja olako koristi reč fašizam za svoje političke neprijatelje.

      1. Sve što se dešava u Srbiji je rezirana drama Boška Obradovica i Šahista

      2. Ако имаш бољи термин за оно што ради Обрадовић,кажи!

  2. Od Prištine pristižu sve opasnije provokacije. Opasno igranje vatrom i ugrožavanje mira i stabilnosti u regionu.

      1. Te gluposti koje pisu sendvicari im stizu kao SMS poruke i njihovo je samo da to natuku na tastaturi. Ljudski jad i beda.

        1. Ниси ти Митрофан, ти си фан Ђиласа, Јеремића и Обрадовића,

    1. Ма, чини Вам се, Иване; то се они као одвајају, а ми им као не дамо…

  3. Evo ponovne šanse da toma-Diploma ispuni decenijsko obećanje:“Ima da legnem u rov sa sinovima i odbranim Kosovo!“-A Dragica-donacija da ih zapoji vinom rumenijem,tj. – domaćom brljom tomovačom!-A i kineski stiropor je u ponudi!

    1. Na stitoporu lezace naveci patriota Srbije svih vremena i odbice sniclu jer nece ni da jede ni da pije dok ne potpise sveobavezujuci sporazum? Mnogo mi ga je zao jer mu vreme istice a on Jos nije obradio Srpski prostakluk da je kraj njegovih rijaliti programs! Presce mu I nepojedena snicla i sva manipulacija I sav kriminalni ep i mitomanija lazna? I’ma dosta debila koji se pale njegovom prenemaganju I providnom glumatanju, pocevsi od kretena u Skupstini pa do sve maloumne botove?

    2. Mene samo zanima, kada bi danas skupljali autobuse da li bi mogli onih 100 hiljada da ponove. A mogli bi i opstinski odbori da se stave na raspolaganje za podelu oruzja kao onomad kad su redom bili spremni da idu za BG da brane Vucica od dvadesetak demonstranata. Nema nesto fazona tipa : „Zovi, samo zovi…“ i ostalih dripackih objava sirom Srbije kao tog dana. Kada bi Vucic potrpao sve te koji mu dolaze na mitinge u autobuse i danas ih odveo na granicu sa Kosovom, imao bi moj glas dozivotno, ne zato sto se slazem sa tim i mislim da tako treba, nego da vidim koliko je jaka ljubav njegovih ovaca prema njemu i SRbiji narocito, da vidim da li oni zaista kapiraju sta rade i zasto to rade. Onda bih bio ubedjen da stvarno veruju u to kada ga jure sa sendvicem u rukama sirom Srbije.

  4. Prenesite ovom g-dinu Đukanoviću,diplomiranom pravniku,da pre nego upotrebi reč fašizam ode bar na Wikipediju i pročita njeno značenje.

    1. То се учи на факултету, а не чита у Википедији, научниче!

  5. Bravo Boško, sve je istina!
    Sve je to dogovor o izdaji!
    Tj nih izdaja nego prodaja!

    1. Svakom normalnom čoveku je jasno da je ovo scenario zastrašivanja, da teška srca, zaplašeni razumeju prodaju, je se nikome više, zarad ludačkih ideja i velikih profita, sinovi ne šalju u izmišljene ratove. Svi sede u Beogradu, tačnije Parlamentu, slušaju baljezganje AV i njegovih satrapa. Kada mogu da otvaraju školske toalete, semafore…zašto nisu sa svojim narodom na KIM u ovom „teškom“ trenutku? Da se nije tzv patrijarh Gavrilović Miroslav prevario, pa krenuo prema svom stadu? Sada će i on da izda saopštenje.Sve je kristalno jasno.

    2. Браво, Шарац! Победили сте НАТО! Нисте дали Косово! Трст је Ваш!…

  6. slusala sam uzivo Obradovicevo obracanje medijima…pa nista covek nije slagao, sve je realno pricao, nama laicima jednostavno objasnio celu situaciju…bravo Bosko!

    1. Na stitoporu lezace naveci patriota Srbije svih vremena i odbice sniclu jer nece ni da jede ni da pije dok ne potpise sveobavezujuci sporazum? Mnogo mi ga je zao jer mu vreme istice a on Jos nije obradio Srpski prostakluk da je kraj njegovih rijaliti programs! Presce mu I nepojedena snicla i sva manipulacija I sav kriminalni ep i mitomanija lazna? I’ma dosta debila koji se pale njegovom prenemaganju I providnom glumatanju, pocevsi od kretena u Skupstini pa do sve maloumne botove?

    2. Olga, da nije ovaj umobolnik okupirao javna sredstva informisanja, mnogi bi culi istinu I ne.bi se palili Gebelsovoj propagandi izdajnika, kriminalaca, lopova I najveceg sljama koga je izbacila Velika Morava, Drina, Una, Bosna, Sana? Ali zivimo u nadi da ce svetlost istine prodreti kroz oblak tame I mraka I da ce istina pobediti laz demona koji su zavladali Srbijom I proterali Boga zivoga a napravili svedrzitelja, umobolnika i Lucifera a 80% postalo idolopoklonici laznoga boga?

      1. Врати се у свемир. Паметније је ти је…..

    3. Кад ти Обрадовић нешто објасни, одмах постанеш доктор наука.

    1. Olga i Dragana, ohrabruje vas rezon i realnost u ovom ludilu koje je opsenilo jadnu i obogaljenu Srbiju? Svaka vam cast, dokaz je da u Srbiji I’ma Jos normalnih I razumnih? Moj pozdrav od srca? Nemoj da vas pokolebaju kreteni?

    2. Nemoj da se trudite sa glasom. Obradovic je Seselj iz mladjih dana. Umesto Karlobaga i Virovitice (zasta je Seselj dobio 10 god od Haskog Suda), sa Obradovicem se moze ostati i bez Vojvodine. Nije jos svestan da se jos skupljaju caure iz ratova „koje Srbija nije vodila“..

    1. Baš tako.Boškovo razmišljanje je na nivou deteta kad počinje da uči slova iz bukvara.

  7. Srbima sever Kosova. Bosnjacima Sandzak. Reciprocno. Pozvati Tursku kao garant. Tako je Obradovicu.

  8. Gospodo Obradovic je prijatelj Tačijeve sve zna dogovore po Diptsrskom scenariju sve radi pravi nemire vredja vidi se da je placenik ko svi Siptari svi smo krivi sto Šiptare imamo u parlamentu i zive u srcu Srbije .

  9. Savetnik Srpske vlade je Toni Bler, savetnica Kosovske vlade je Čeri Bler, žena ovog monstruma.

  10. Nisam mislio da smo potonuli toliko duboko, ali podrska Bosku, sve ovo drugo je prodaja nase zemlje…

  11. Mislim da Obradović radi u dogovoru sa Tačijem i Haradinajem, jer imaju istog protivnika (Srbiju i predsednika Vučića).

  12. Istina-evo dajem ruku u vatru!Gotov je izdajnik,preracunao se sa pajdasima sa Kosova i Metohije,haradinajem i tacijem!Ne pustati ga na slobodu,dok mu se ne sudi!Gorece Srbija!

    1. По склоности ка пироманији, слутим да сте ономад подржавали Коштуницу и ДСС?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.