Obradović: Žandarmi dobili otkaz zbog prebijanja Andreja Vučića, nedostojni da rade u MUP

Ostavite komentar


  1. Jel Vam nepominjanje napadnutog pripadnika Vojske preslo u naviku posto vojnike ne pominjete a protestvuju u Pionirskom parku preko 140 dana?Jesi li ti Boško obišao kamp veterana,ima tamo mnogo više ranjavanih i odlikovanih!

    1. I treba da dobiju otkaz,da budu procesuirani svi nasilnici bilo na ljude,bilo na zivotinje ili imovinu.

      1. E pa žandarmerijo, ako vam je ovo škola, ubuduće ne zaustavljajte nikoga već samo ljubazno propustite. Zna se da je niškoj žandarmeriji smešteno da budu na najgorim lokacijama pa je možda i ovo režirano. Ko će znati šta sutra mogu da vam napakuju.

        1. Njihova jedina krivica je ta sto sto su zaustavili brata predsednika drzave i zatrazili mu licnu kartu, kojom prilikom se on suprostavio policijskin sluzbenicima i pruzao otpor. Ali ta nepravda da su ostali ljudi bez posla ce se uskoro ispraviti.

    2. Secam se da Vucic neje imao potrebe da ih tuzi jer tuzilastvo mora da radi po sluubenoj duznosti

    1. I neka su dobili otkaz. Pa zar se onako tretira ološ, po jednom samo udarili.
      Naravoučenije, sledeći put udri za sve pare po đubretu.

    1. Kad probaš da prođeš gde policija ili žandarmerija kažu nemože sa rečima znaš ti ko sam ja, dobiješ po rebrima u skladu sa zakonom.

  2. Pa dobro, bice im tesko neko vreme, ali kad odu ovi napredni bice vraceni na posao i obesteceni za ovakve presude, naravno na stetu Srbije, tj. svih nas. Bio bi red da jednom neko solidarno odgovara sa ovako donetim presudama.

  3. Poštovani pripadnici žandarmerije okrenite glavu na drugu stranu da nevidite šta vlast čini.Kao pripadnik nekada jedinice koja je imala pravo da upotrebi oružje u izvršenju zadatka.Niko nikad nije ni pokušao da prođe gde je moja jedinica vršila obezbeđenje.gde su komandiri da zaštte potčinjene jer ako su upotrebili palicu prema nekom ko ne postupi po naređenju nisu pogrešili imali su pravo da upotrebe i oružje ali nisu.

  4. Niko nema pravo na ulici da koristi ni oruzje ni palicu. Svaki gradjanin ukoliko postoji prekrsaj treba da se procesuira i da mu nadlezni organi sude.

  5. Ovde vec smarate po svaku cenu napadajuci vlast, jeste da su sns lopovi i kriminalfi najveci ali mnogim ljudima je poznat taj niskk odred i koliko su to „casni“ ljudi. Samo su naisli na nekog „malo“ jaceg – drzavu i bracu.

  6. Bicete u sastavu specijalne formacije policije tuzilastva sa borbu protiv korupcije, direktno odgovorni MM a onda pendrekajte naprdnjake, kradikale, crvendace i tetkine i cedine….bice materijala za batinanje junaci, samo strpljenja

  7. Mora se jednom preseći sa neprimerenim ponašanjem , da se razumemom niko nema pravo na ulici da koristi ni oruzje ni palicu. Svaki gradjanin ukoliko postoji prekršaj treba da se procesuira i da mu nadležni organi sude.

  8. Ako im Vučićev brat i nije pokazao ličnu kartu kako se kaže nemože policija da bije pripadnika oružanih snaga koji su po formaciji u obezbeđenju.Na snimku se lepo čuje kako policajac glasno kaže da je došao oficir obezbeđenja i da ga prati lice koje je ubacilo metak u cev puške pa su se onda policajci urazumili .Moram da skrenem pažnju da je Ðinđića koštalo glave polcijsko obezbeđenje.

  9. Ajd ,BoškoObradoviću da Vama u Opoziciji , jedan SAVET

    da jedna Baka dipl pravnik .Dakle evo kako ja gledam na politiku . da kojom se mučimo ili ona nas muči,!
    Dakle RebićVama Opoziviji daje solidan schlagwort ,potez , da napravite malu pometnju među pripadnicima MUP.
    Ostalo je već pitanje vašeg stila i sluha za politiku ..rušenja…

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.