Obradović: Zašto Stefanović nije uhapšen ako su sumnjivi svi njegovi saradnici

Ostavite komentar


  1. Srbija je decenijama unazad ustrojena kao mafijaška država ,a izbori su samo prilika da jedan mafijaški klan preuzme poslove od drugog mafijaškog klana.Zato 60 posto glasača ne gubi vreme na farsu zvanu izbori ,jer znaju da se sve svodi na to, da se gologuzani koji osvoje vlast ,uz pomoć stečene političke moći obogate preko noći .Pravi vladari ,interesne grupe ,vladari iz senke odlučuju, kada će sa vlasti „Al Kapone“ pasti.Uglavnom kada otkaže poslušnost i umisli si , da su on i njegovi banditi stvarna vlast ,a ne inostrani sponzori,oni koji su ga na vlast doveli ..Zakon o ispitivanju porekla imovine je zakon za njih ,zato je i toliki otpor oko njegovog usvajanja .“Nije vest da je pas ujeo čoveka ,vest je da je čovek ujeo psa “ .Preneseno na političare ,nije vest da mafijaše i kradu ,vest je da nisu mafijaši i da ne kradu .

  2. Није лош Обрадовић, само мислим да и миш у рупи већ зна да је „прислушкивање председника“ афера зато што је био снимљен у разговорима са криминалцима; па, сада, као њега прислушкивали. Смешно. Дајте, људи, мало више храбрости – доста (је свима) више овако, не иде.

  3. Hajde neka se ispitaju clanovi mafije, a potom i da se osude za pocinjena krivicna dela! Ostavite Stefanovica na miru i ne pravite od njega kolateralnu stetu!

  4. Brate Boško koliko su ti kreteni pokrali narodnih para nije ni čudo što narod ovaki loše živi. Uz njih idu i oni RATEL- ovci koji otimaju pare po čitavoj Srbiji za muzički dinar (navodna autorska peava) raznih seljačkih pevačica i pevača koji se enormno bogate za razliku od književnika, likovnih umetnika, balerina i baletana, glumaca itd. Srbija je jadna država svedena na Farme, Parove i narodnjake. Užas.

  5. Riba smrdi od glave a ne od repa te ubice su organizovali ljudi iz bezbednosnih izvora da tako znaju oni sve isto kao arkana i njegove ljude koje je angazovala KOS i BIA za vreme tita da van zemlje likvidiraju njima mrske osobe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.