Očekuje se „značajan“ ekonomski dogovor u Vašingtonu

Delegacija Beograda na sastanak u Vašingtonu stiže posle predstavnika Prištine, u manjem sastavu

Ostavite komentar


  1. A da li ti sveznajuci majstore Vucicu znas u glavu 200 srpskih sela u Srbiji koja su zahvaljujuci tvojoj politicii i tvog ministraNedimovica potpuno prazna.
    Ti majstore ni Srbiju ne mozes da spases od odumiranja i odliva mladih ljudi a kamo li Kosovo!
    Gde god ste Milosevic, Seselj a sada i ti stitili srbe i njihove inzerese tamo ih na nasu zalost gotovo vise i nema!
    Najveca stetocina i izdajnik srpskih interesa SI UPRAVO TI MAJSTORE !

    1. Vučić i kamarila su najodgovorniji za pražnjenje Srbije zbog jeftinih stanova u Beogradu koji grade njihove ekipe. Uskoro će se svi preseliti u Bg koji puca po svim šavovima zbog slabe infrastrukture.

    2. i sirotinja Raja , te patriote-elitne sa vazalskim mentalitetom…
      Vasa Carapic je poginuo u jurisu, 50 godina pre konacne autonomije Srbije , pod privremenim organima Turske…!!

  2. Tebi ce se suditi,vrlo brzo…..najveća izdaja je protiv drzave,naroda…a posle ide Beograd na vodi,PKB, Savamala,ubistva,Krušik,Jovanjica itd

  3. A da nam pokažete šta ste potpisali da mi to pročitamo a ne da nam vi pričate gospodine predsedniče?

  4. Veleizdaja i krsenje Ustava.Uskoro ces na sud za ovo a i za sve drugo,ima tu mnogo materijala

  5. Jedna strana povela,strucnjake za teme koje ce biti a druga“tapsace“,njima ne treba nikakva priprema za sastanak.

    1. Za naše ste verovatno u pravu samo što se tiče Đurića, ali me zanima kako znate za šta su ovi njihovi stručni. Koliko vidim i to su sve političari.

  6. O čemu ćeš ti da pregovaraš??? Kada si uništio sve institucije u Srbiji. Vladu ne mozes da sastaviš mesecima a imaš lažnu većinu. Gotovo je ne smeš nigde da mrdneš po Srbiji!

  7. Da,tim ekonomskim dogovorom će Vučić,Dačić i ostali izdajnici Kosova,Ustava Srbije i srpskog naroda napuniti džepove!Sve što oni sada rade je kako pripremiti narod na izdaju a da oni izgledaju kao da su učinili najbolje.Pa i jesu,ali za Albance.Ovo će biti najveći izdajnici u istoriji Srbije!Đinđić se u svoje vreme borio da postanemo prijatelji sa zapadom kako bi zadržali Kosovo,dok se Vučić bori da postane prijatelj sa zapadom tako što će prodati Kosovo!Probudi se narode.

  8. Koliko kod čudno zvučalo, Vučiću ovo ide u prilog. Upravo je sebi obezbedio još 4 godine apsolutne vlasti (nadajmo se da mu je to poslednji mandat). Znao je da ga očekuje da završi ono za šta je i doveden, da je zemlja na ivici ekonomske propasti i požurio na izbore. Ako sada konačno prizna Kosovo, „mudri“ srpski narod koji poput pacijenata sa dijagnozom poodmaklog Alchajmera pamti šta se događalo u mitovima pre 600 godina, zaboraviće blisku prošlost i nedela ovog despota.
    Njegova vlast biće još destruktivnija kako se bude bližila kraju. Ne verujem da će se zemlja Srbija ikada ponovo transformisati u državu Srbiju.

  9. Au, šta sve Dražini botovi lupetaju! Zar posle toliko godina i toliko rečenih gluposti još imate snage? Ili treba zaraditi burek pošto vi sendvič ne jedete?

  10. Pa zar se mora ici u Belu Kucu zbog “ znacajnog ekonomskog dogovora “ . . . boze . . . boze . . . koliko ce to da kosta osiromasene gradjane R . Srbije i to sa brojnom delegacijom ( plus zene , svalerke i deca ) pa sigurno prisustvo US Open Tennis- u – ( kad Nole pobedjuje Acin rajting raste u nebesa ) . . . to “ znacajne ekonomske dogovore “ su mogli obaviti uz kafu ili caj u Beogradu ili Pristini a sva buka sluzi za sibicarsko skretanje paznje sa monumentalne korupcije u Telekomu , RTS – u , odpustanja sa posla u RTV -u ili Krusiku . . .

  11. Nije meni problem naša delegacija na čelu sa Vučićem, jer verujem da će postići najbolji mogući dogovor, kao što bi učinila i bilo koja druga srpska vlada, meni je problem sama Srbija i autokratska vladavina Vučića, urušavanje demokratije i parlamentarizma, gušenje medija. Na kraju, za priznanje Kosova potreban je široki konsenzus i referendum unutar Srbije. Vučićeva vlada, tj. Vučić to ne mogu, a i neće učiniti, jer su svesni da je Kosovo pitanje čitave Srbije, a ne samo jedne vlade ili jednog čoveka. Po meni, najbolje bi bilo da to reše Ameri i Rusi, jer Zapadna Evropa, posebno Nemačka, koja je i zakuvala Balkanski rat i pored balkanskih nacionalista najodgovornija je za raspad Jugoslavije, otvoreno je stala na stranu Albanaca, a protiv Srbije. Merkelova se grdno vara, ako misli da će joj Srbi i Srbija ispuniti želje. Kako nastupa ona uopšte nije svesna šta Kosovo znači Srbiji. Kao što ni Hitler nekada nije bio svestan šta pakt sa njim znači Srbima.

  12. Šta ti je Demokratija
    Sveko ima pravo na svoje Mišljene
    Ali iskreno Mnogo Lupate u Komentarima a pojma nemate
    I to je moj Demokratski Komentar
    I Mišljenje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.