Od kolona opozicije zavisi grupisanje partija vlasti

Procenjuje se da je situacija značajno drugačija nego na predsedničkim izborima
Socijalisti Ivice Dačića spremaju se za samostalnu kampanju

Ostavite komentar


  1. Definitivno nece ostvariti zavidne rezultate bez bliske saradnje sa SNS u koaliciji. Ovo moze kostati i pobede u prvom krugu SNS-a, ali sumnjam da ce imati opozicija jakog kandidata koji moze da se poredi sa novom inicijativom za kampanju bez lica od strane SNS-a.

  2. Eto o cemu oni razmisljaju da li se neko okuplja ili ne!Njima je bitno samo da ne izgube vlast a da li ce gradjanima da bude bolje to njih ne zanima.Sta vas interesuje opozicija,ako ste dobro radili kao sto niste izadji na izbore svako sam pa da vidimo sta cemo mi Beogradjani da kazemo.A ja cu vam reci da sem demagogije i lopovluka u Beogradu nista drugo nisam video!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.