Odakle Ani Brnabić „tričavih“ 1.200 dolara za cipele?

Sagovornici Danasa o podatku da cena jednog para obuće srpske premijerke višestruko premašuje vrednost prosečne plate u našoj državi

Ostavite komentar


  1. Pa kupio joj bata iz zahvalnosti sto mu je dala ogromne poslove u drzavnom sektoru. Ipak ne verujem da ce i ona da izmisli neku tetku

  2. Mene neka neprijatnost spopadbe kada vidim naslov u Danasu na ovu temu, a ispod toga ceo tekst sa sve sagovornicima i stručnim analitičarima na temu cipela u politici… Možda je do mene. Ako biste mogli da preskočite današnji mail sa sutrašnjim izdanjem, čisto da se ne podsetim…

  3. Ova demagogija prilici minulim jednopartijskim diktaturama nikako liberalnim demokratama koji se zalazu za clanstvo u EU gde se prave i nose doticne cipele.

  4. Da su milion dvesta- ružne cipele. ružna Ana, on, ona, ono. Lepo biće može obuti ili obući smeće-pa je lepo.

  5. Ja moram 4 meseca da radim samo za ove cipele?! Kod nas po hitnom postupku uvesti Vladu narodnog spasa!

  6. Sta je tu nejasno?Ko god da dodje na vlast,bahato se ponasa.Pogledajte,recimo Zoranu Mihajlovic,pre I sada.Ko razmislja o narodu.

  7. Kao da sam celu platu hirurga potrošio na ove cipele koje su smešne a tako joj i stoje. A dva hirurga penzionera vrede kao jedne ove cipele!
    Nešto tu nije 2+2=4. Odnekud (Kanada, tata, bratski zarađeno..) još curi.

  8. Realno, ako umesto10 pari cipela, kao svaka druga žena, ima jedne, I te će sigurno trajati godinama, onda ne vidim u čemu je problem!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.