Odakle Ani Brnabić „tričavih“ 1.200 dolara za cipele?

Sagovornici Danasa o podatku da cena jednog para obuće srpske premijerke višestruko premašuje vrednost prosečne plate u našoj državi

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Pa kupio joj bata iz zahvalnosti sto mu je dala ogromne poslove u drzavnom sektoru. Ipak ne verujem da ce i ona da izmisli neku tetku

  2. Mene neka neprijatnost spopadbe kada vidim naslov u Danasu na ovu temu, a ispod toga ceo tekst sa sve sagovornicima i stručnim analitičarima na temu cipela u politici… Možda je do mene. Ako biste mogli da preskočite današnji mail sa sutrašnjim izdanjem, čisto da se ne podsetim…

  3. Ova demagogija prilici minulim jednopartijskim diktaturama nikako liberalnim demokratama koji se zalazu za clanstvo u EU gde se prave i nose doticne cipele.

  4. Da su milion dvesta- ružne cipele. ružna Ana, on, ona, ono. Lepo biće može obuti ili obući smeće-pa je lepo.

  5. Ja moram 4 meseca da radim samo za ove cipele?! Kod nas po hitnom postupku uvesti Vladu narodnog spasa!

  6. Sta je tu nejasno?Ko god da dodje na vlast,bahato se ponasa.Pogledajte,recimo Zoranu Mihajlovic,pre I sada.Ko razmislja o narodu.

  7. Kao da sam celu platu hirurga potrošio na ove cipele koje su smešne a tako joj i stoje. A dva hirurga penzionera vrede kao jedne ove cipele!
    Nešto tu nije 2+2=4. Odnekud (Kanada, tata, bratski zarađeno..) još curi.

  8. Realno, ako umesto10 pari cipela, kao svaka druga žena, ima jedne, I te će sigurno trajati godinama, onda ne vidim u čemu je problem!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Ambasador: SAD su se nadale da će Kosovo omogućiti Srbima izjašnjavanje na referendumu 5

Ambasador: SAD su se nadale da će Kosovo omogućiti Srbima izjašnjavanje na referendumu

SAD su se nadale da će kosovska vlada omogućiti izjašnjavanje na referendumu o promeni Ustava Srbije biračima koji žive na Kosovu, i raduju se razgovoru sa vladama u Beogradu i Prištini kako bi građani koji žive na Kosovu i u Srbiji ubuduće mogli da učestvuju na izborima "u svojoj zemlji", izjavio je američki ambasador pri Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Majkl Karpenter (Michael Carpenter).

Naslovna strana

21. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.