Odbornici GI SDP se ograđuju od Ksenije Božović

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se Srbi ujedine i da bi to zaisa bilo lepo da se očuva mir i stabilnost na KiM, da bi nastavili da se radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je danas na pravom putu razvoja.

    1. Ovakav komentar o navedenoj temi može danas napisati samo retardirani bolid ili retardirani snosovski bot, treće ne postoji!

  2. Nemam ništa ni protiv ni za srpsku listu. Smatram da Srbi, posebno na Kosovu i Metohiji, moraju da koriste mozak i zdravi razum i prevladaju lične animozitete, inat i mržnju jednih prema drugima, što je, nažalost, jako karakteroistično za ovaj narod kome i sam pripadam.Ipak, želeo bih da ukažem na ponašanje ove žene, koja je odmah po ubistvu Olivera Ivanovića, javno, na konferenciji za štampu, istupila prilično drsko i bezobrazno, optuživši za ovaj zločin neke ljude sa srpske liste, insinuirajući da se organizatori ovog gnusnog zločina nalaze u Beogradu?! Danas ona prelazi na stranu onih koje je optuživala?! Da li je ona, na kraju, svesna svojih postupaka i štete koju je nanela Srbiji i Srbima? Da li ponekad razmišlja da je svojim postupcima, sledeći svoja afektivna osećanja, svesno ili nesvesno, doprinela da se ubice Olivera Ivanovića nikada ne pronadju?

    1. Da, tacno tako, i satanizovanje nevecane supruge Olivereove je njeno maslo. Ipak, politika je to. Prelazak u pobednicku koaliciju ce joj omoguciti opstanak u politici od koje godinama dobro zivi. Sada ce nastati hajka na nju po albanskim medijima na KiM a mozda i ucestali pozivi za saslusanje povodom ubistva Olivera Ivanovica.

    2. Zoranče zabludeli ne pravi se glup ako si već lud! Dobro ti znaš razlog zašto je udovica Olivera Ivanovića promenila priču i tabor odmah nakon te prve izjave. Znaš ti to jer si njihov perač obraza odnosno neobraza na ovom komentatorluku pa tako i dotične. Prodala je čast i za to dobila obezbeđenje za sebe i dete u Beogradu. Pokojni Oliver se sigurno okreće u grobu kao i mnogo pokojnih velikana naše nacije od trenutka kad je ova šizofrena pošast zajašila Srblju i njene građane. Naravno da je džabe to tebi objašnjavati mrzorodnom botu kao i tvom drugaru sirotom kosovskom botu miodragu iz peći koji ti već suflira iz istog prkna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.