Odlučeno lista socijalista zvaće se „Ivica Dačić premijer“

Ostavite komentar


  1. Drago mi je što je sa vama „Naša Drina“, čiji je predsednik funkcioner SNS_a. i inicijator osnivanja muzeja i spomenika našem čiča Draži.

  2. Niko nema sansi da bude premijer sem Ane Brnabic jer za Vucica je ona najbolja jer nije ni ovce da cuva, a i to neverujem da bi znala.

  3. Što je njima bolje nama sve gore !! Eeeeh Srbijo šta si dočekala,da živiš „dan mrmota“ ili loš dežavi !!

  4. Ivica Dacic. Jel’ to onaj Dacic koji je 2013. godine u startu potpisao Briselski sporazum kojim je Kosovo dobilo sve statusne elemente Siptarske drzave, tako poslao poruku Siptarima da je njihovo Kosovo? Nakon toga je dobio plus funkciju „ministra policije“, sa srpskom zandarmerijom (da blokiraju srpske proteste) postavio carinske kontejnere (granicu) na administr. prelaze Jarinje i Brnjak (verovatno po nalogu-dogovoru sa Vucicem). Od njihovog (Vucicevo-Dacicevog) patriotizma za Srbiju kosmetski Srbi su sa celom teritorijom KiM saterani u geto u budcu drzavu „Kosovo“. STOP Briselskom-Ohridskom sporazumu da sacuvamo nase KiM!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.