Održana izložba „Šest godina propadanja“ u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Ne razumem ljude koji licno propadanje poistovecuju sa drustvenim tokovima. Znate i vasi koalicioni partneri su imali period naglog uspeha i to u piku za vreme vladavine, ondah ide pad sto jue prirodno jer sami na trzistu ne mogu da iznesu ponovni pik jer nemaju cup pri ruci. Ali akomulirani kapital zahvaljujuci nereagovanju Tuzilastva se oplodjuje, ali ne tom brzinom koji oni zele pa je to za njih PROPADANJE, za vas takodje jer ne zele da svoj imetak podele sa vama.Pa i vi imate prirodno propadanje jer ne daju.

  2. Dajte nesto konkretno da vidimo a ne samo apokalipsa ovo apokalipsa ono. Imate li vi plan jer sve sto sam do sada cula je bilo govor mrznje. Mozda vi iznosite tudje greske kako ne bi se vase pojavile u narodu, moglo bi biyi da je tako.

  3. Trudim se da uvek budem realna,prakticna,ekonomicna,a kao takva ne smatram da smo propadali u prethodnih sest godina,vec naprotiv smatram da se mnoge stvari menjaju na bolje i uverena sam da danasnja srpska opozicija ne moze ni na jedan nacin da doprinese nasem boljitku!

  4. Ne razumem zašto savez za silovanje hoće da narodu prikaže svoju strategiju koju koristi, tj. to obmanjivanje, kao nešto što vlast radi? Narod nije zaboravio šta ste radili i kako ste ga obmanuli dok ste bili na vlasti.

    1. Zasto „za silovanje“? Ne secam se da se ikada takav delikt dovodio u vezu sa clanovima te stranke, za razliku od vladajuce partije. Da vas podsetim – napasnik iz tramvaja je clan vladajuce partije i clan odbora u Krnjaci.
      Izgleda da je ovde, kao i u prethodnim komentarima, rec o projekciji (termin u psihologiji) kao odbrambenom mehanizmu, gde osoba tezi da svoje zelje, impulse i sadrzaje podsvesti projektuje na druge osobe, pripisujuci im slicne osobine.

  5. Sve se to radi iz samo jednog razloga, da se Vučić pritisne da brže obavlja posao rastakanja Srbije. Sutra da i Janko i Boško dodju na vlast isto bi radili kao i svi od Đinđića do Vučića.

  6. Au! Botovi samo tipkaju. To me raduje. Znači, hvata ih strah od izbora u Lučanima. Uh, kad bi tamo prsli, pa da im vidim lica… Zastaće vam sendvič u grlu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.