Ognjenović: Lečić kandidat za predsednika DS, Lutovac se nije kandidovao

Ostavite komentar


    1. U DS nisu izbori.
      Mi imamo predsednika i organe.
      Ovo je verovatno nekanova stranka. Otcepljeni.

  1. Jel to onaj glumac, sto je debelo naplatio, svoje dranje sa Cesme, ministarskom fotrljom? E, ako on ne spase DS, niko nece.Sve gori od gorega, iliti ispusene mustikle.

  2. E našta je DS došla kada je Lečić kandidat za predsednika.. Mada ništa bolje nije ni zaslužila..

  3. Jes’da su ovi slobodni umetnici od DS,napravili cirkus,pa bi sad s rediteljima,glumcuma da sklepaju tetar…al tesko da biva..Najjaci je ovaj sto tvrdi da su“ugledni clanovi“!!!Jos da,kaze ko se „ugledao“na njih

  4. Ovo je kao kad bi opozicija koja je bojkotovala izbore organizovala sad svoje i rekli da se aktuelni predsednik nije kandidovao…

      1. Ovaj odgovor nista ne znacis. Bio sam tamo i imao sam jezivi osecaj transfera blama dok se ovaj smejao.
        Inace, da li je istina da su na svim nivoima stranke ugledni clanovi debelo nadglasani. Kaze mi insajder, pa da proverim.

  5. E baš im ti trebaš Lečiću. To je isto kao kad bi se vratio Šutanovac, Pajtić ili Tadić. Prošlo je vaš vreme. Dajte neko novo lice i nove ljude, inače ste propali skroz.

    1. A Micunovic? Zar nije on novo lice?
      Demokrate oduvek na ledjima naroda glume opoziciju još od druga Tita. I evo ih hoće još i još i još.Ne odustaju.

  6. Super budite Vuçijeva opozicija sa 5-6% glasova dok ce on sa 90% da nastavi da dominira i radi sta hoce i uvek moze da kaze evo imam i opoziciju koja se zali i kuka i stvara privid demokratije.

  7. Ilegalno otcepljeni deo stranke raspisuje ilegalne izbore za predsednika stranke na koje se prijavio bivši član iste i bivši šef druge stranke a ilegalni članovi izjavljuju žaljenje što se nije prijavio i aktuelni legalni predsednik stranke kojeg oni ne priznaju?!?! Ovima ni kompas neće pomoći (kompas im je poželeo jedan u komentaru)

  8. Vida i branislav izlaze i ulaze u ds kako vetar dune ili, pak kako im neko sune sta treba da rade.

  9. Pa zar ne shvatate da ste vi svoju šansu imali i da ste je prokockali ??? Pa zar stvarno mislite da će bilo ko od nekadašnjih glasača DS-ke ,da glasa za vas !???? PONOVO ??? Ista lica i nakon 30 godina ( da ih ne nabrajam). A gde se izgubi ona „krilatica“:“podrži boljeg,uspešnijeg,MLADjEG od sebe“ ??? I kao „šlag na tortu“,opet boris nejaki tadić. Pa vi ste totalno izgubili kompas !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.