Olenik: Srpske vlasti su na pogrešnoj strani istorije

Ostavite komentar


  1. G. Advokatu, ti si umno obnevideo ! Od ljudi od kojih imas iskljucivu stetu ( o bombardovanju da i ne govorim) ti se okreces njima, a zelis Rusima sankcije zato sto kako u naoruzanju, tako pre svega sto je najvaznije za svkog pojedinca u Srbij, a to je enrgija – plin u najmanjoj mogucoj ceni, svi dobijamo. Ja sam siguran da zadugo nece moci „dve stolice“, ali za nas je buducnost medju „nasom krvi“ jer na drugoj strani cemo biti vecno zrtvovani, zato nas i trebaju, jer kako Amer da udari na Engleza, brat na brata, Udri po onome. nije tvoj ! A to je SRBIN ! Tako je to g, Advokatu …

  2. Za Putina rat u Ukrajini pitanje je zivota ili smrti. Tamo on brani svoj opstanak na vlasti(pod izgovorom da se bori protiv „fasizma“.)I u Srbiji izbori za Vucica su isto pitanje zivota ili smrti(opstanka na vlasti,) samo sto je on to zamaskirao borbom za interese Srbije(„vise volim Srbiju od svoje dece“.)
    Jedino sto nismo uspeli da saznamo od Vucica sta stoji iza njegovih „drzavnih i nacionalnih interesa“Srbije, pa zbog njih ne uvodimo sangcije Putinu?

  3. „Srpske vlasti su na pogrešnoj strani istorije“. Власт само прати испитивање јавног мњења, грађани су већински опредељени за ово што ви видите као погрешну страну, уосталом време ће то показати.

  4. Видљиво , Срби још нису ништа научили из историје, а почело је 1835 године. Не, нисте ви за цивилизовану Европу.

  5. ovaj čovek je genije…tačno zna šta radi…na svaki način gleda da se promoviše pred inostranim predstavnicima jer zna gde se najbolje prihodi…zato stalno potencira gradjanska prava za koja ga baš briga i o kojima vrlo malo zna…čak je sebe proglasio advokatom za ljudska prava a na drugoj strani sankcije Rusiji što možda i nije greška da ponavljam…nije uobičajeno advokatsko glumatanje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.