Omladina Narodne stranke platila pretplatu za RTS novčanicama sa likom Bujoševića

Ostavite komentar


  1. Imam informaciju da 19 500 domacinstava u Srbiji je prazno tamo niko ne zivi a vlasnici su nasi Ljudi u dijaspori.Takodje sam obavesten da se organizuje peticija zbog placanja TV pretplate, dugi niz godina.Kriminalna dosetka!! pretplata zajedno sa strujom. Kako je receno posto u RS nije jos osnovano ili pak ne radi Sudstvo. rezultati peticije ce biti predati u Strasburg. Nagradno pitanje glasi… Iz cijeg dzepa ce eventuelna osteteta biti isplacena S… nazadne stranke, od onih koji su nezakonitu pretplatu stavljali u svoj dzep ili opet od napacenog Naroda.

  2. Poskupljuje struja,pretplata za rezimski rts,5% vece penzije onima da 15000 i 150000 din i narod ,kao ovce,cuti i bleji u prazno…socijalna nepravda,lopovluk i licemerje na delu ,i svi cute

  3. ovaj jeremic i njegova sekta su najludji od ovih iz SZS.po meni ludji i od ludog raduleta…. ne znam ko glasa za to, mada i na izborima je dobio 2% kada je beli 11%…. mislim znam da necete objaviti ovaj komentar ali morao sam 🙂

  4. bujošević će ostati upamćen kao za klasu gori čak i od slobinih direktora RTS. Ovakvo beskičmenjaštvo nije viđeno na RTS.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.