Omladina SPS: Podržavamo Dačića, neistiniti navodi o pobuni

Ostavite komentar


  1. Dacic podrzava Vucica, sto znaci da i vi Vucica podrzavate, a ne Dacica, jer Daca ne prica vise u jednini kad o sebi prica, vec kaze “Vucic i ja”.

  2. E dragi omladinci, od kada znate za sebe glasate ovoga, a dokle god budete znali za sebe glasacete mu sina. Da li je moguce da mi bolju omladinu od vas nemamo. Vi ste dno napretka covecanstva. Uz vas se nemamo cemu nadati.

  3. Treba Dacu-koferceta i njegov SPS poslati u muzej. Mogao bi i minstar vojni Vulin da mu pravi drustvo jer su obojica stetni za mentalno zdravlje beogradjana. Sa crnim djavolom bi se Daca udruzio, samo da bi sacuvao jednu od ministarskih fotelja koje je do sada imao. Moze i predsednicka, ali to mesto je vec zauzeto.

    1. Kada je mali dečak iz teške provincije koji obećava okrenuo se protiv onog koji ga je podigao, nije za čuđenje njegova spremnost da zarad fotelje izda i samog sebe.
      A mora da sačuva i sve one njemu lijalne jer u protivnom sveže sneg ga ne bi sledile na njegovom posrnulom putu.
      Ko zna kakav mu je genetski kod.

  4. Kakva paranoja. SPS je zahvaljujući ranijem rukovodstvu i prefrigranom igraču-plivaču Dačiću sama sebe obezvredila i uništila svrhu svog postojanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.