Opozicija: Mnogi šefovi država su testirani

Reagovanja na posetu predsednika Srbije i SNS-a Nišu u jeku epidemije

Ostavite komentar


  1. Svi koji su nekada ( dok nije postao premijer ) imali bilo kakav kontakt sa osobom koja umišlja da vrši dužnost predsednika, znaju da je kukavica i isključivo brine o svom d…. . Siguran sam da se testira svaki dan, a za javnost izigrava boga.

    1. „Umislja da vrsi duznost predsednika“, a izabran na izborima za predsednika, je malo neozbiljno ovako komentarisati, bez obzira da li ga podrzavali ili ne.

      1. Mi koji nismo SNS, njihovog podvlacim njihovog predsednika mozemo komentarisati kako god zelimo. Za razliku od tebe Jovane, mi nas sendvic zaradjujemo sami.

        1. On je predsednik Srbije, izabran velikom vecinom glasova na legalan i legitiman nacin. I svaki pokusaj da se to omalovazi govori lose, da ne kazem najgore, o Vama kao osobi. On ne “ umislja“ , on jeste predsednik. A izgleda da umislja neko drugi.

    2. Možeš da ga mrziš, ali Vučić je dobio 67%, vaš Janković 17%, vaš Jeremić 5%, a vaš Djido nije ni izlazio, nije hteo da se bruka, da „Preletačević Beli“ ima više od njega.Toliko o tome,ko šta umišlja.

      1. 55% je osvojio. Nazalost, nikad necemo saznati koliki broj glasova je dobio zahvaljujuci ucenama i uslovljavanjima ostankom na poslu.

        1. Vučić priča da je osvojio 55% ali i ubrzava da kaže od izašlih broja punoletnih građana.Po izveštaju izašlih je bilo 52% od pet miliona glasača.To ispada da je glasalo 2,5 miliona
          pa kada to podelimo sa 54% ispada da je da svim svojim koolacionim partnerima osvojio oko 1,6miliona građana što je manje nego što Beograd ima stanovnika.

  2. Ako nemate ništa konkretnije da mu zamerite, nemojte ni ovo jer je veoma nisko, podlo. Pa zar vi mislite da se on ne konsultuje sa našim divnim lekarima.

    1. Pojedini vi da budu sudije,savetnici,doktori. Tesko bi bilo ovom narodu da su na vlasti ili na ovim pozicijama, vecina bi zaglavila u zatvor ako ih ne slusa po kratkom postupku. Tad zakon ne bi vazio.

    2. Ne konsultuje se taj ni sa kim. Ako je ipšta podlo, podlo je to što koristi i svoju decu u propagsandne svrhe, tako da me ne bi iznenadilo da je njegova podmukla i pokvarena mašta , izmislila i da je Danilo zaražen . Ako ipak jeste, želim mu uspešan opravak kao i svima ostalima.

    3. Naravno da se ne konsultuje već deluje sam, samovoljno i tupoglavo. Slika i prilika Lukašenka

      1. Jednom navijač, uvek navijač; jednom vadikal, uvek vadikal! Vučić dlaku /partijsku uniformu/ menja, ali ćud nikada. „Pa šta!“

    4. On bi morao da se testira na vise bolesti ali to niko od vazelinskih lekara ne sme da trazi od njega. S….
      im se na diplome i Hippkratovu zakletvu. Sramota me je ko je sve zavrsio medecinski fakultet. Nestorovic, Kon i svi u kriznom stabu nemaju petlje. To su lekari koje niko ne bi u Evropi zaposlio a pogotovu da direktno rade sa pacijentima.

    1. A ko da ga skloni pored ovih pokvarenjaka Vucic bi vladao jos sto godina inace svaka cast na tvom komentaru

    2. Samo me živo interesuje ko može i ko ima snage da izvrši to smenjivanje, ako je to Korona ne verujem da će i ona uspeti, ali ako joj opozicija pomogne i dobro izfinansira možda se i to dogodi?

  3. PCR-Test koji se koristi za diagnostiku Coronavirus SARS-CoV-2 koristi se takodje za testiranje HIV/AIDS. U tom slucaju se ne dokazuju samo antitela nego i sam HI-Virus. PCR-Test se koristi pre svega za kontrolu, dali HIV-Terapija deluje.
    Dali je možda to razlog? Zakljiučite sami.

  4. Da li je ministar Loncar dao pismene garancije o zdravlju presednika. Ajo je …..I ja bi mogao da nabacim koju garanciju o mom zdravlju pa da mi dozvole da setkam po srbiji da podelim ostale respiratore i medicinsku opremu koja jos cami po kojekakvim lagerima i privatnim garazama.

  5. …za sve jednocelijske botove po sendvic sa Parizerom. Za vodu se obratite Predseniku Mesnog Odbora i OBAVEZVO platite clanarinu 200 din. Vrhovni komandant struke nije od svojih para kupio medicinsku opremu i respiratore vec novcima SVIH gradjana. Ako je vec priznao da u vandrednom stanju kupuje opremu na crno, mislim da su Agencija za borbu protiv korupcije, tuzilastvo i policija morali da reaguju jer za to primaju platu iz budzeta koji se puni novcima SVIH gradjana…

  6. Ovkom coveku i da nacrtas nebi shvatio, tako da nije vredno komentarisanja!

  7. A po cemu je opozicija kompetentna da ocenjuje da li j eneko prekrsio zakon? Zna predsednik, a i oni oko njega kako se postupa u ovoj situaciji i sasvim sigurno je da nikoga nije ugrozio.

  8. Mislim d anije u redu sto ovako prozivate coveka, jer on prvi nikoga ne bi ugrozio, jer onn je jedini koji se bori svim silama da drzavu i gradjane sacuva od ovog virusa.

  9. Da je bio u kontaktu sa sinom pa i da razumem ovoliko interesovanje za predsednikovo zdravlje, ali pošto toga nije bilo onda nije ni imao kontakata sa zar aženim osim telefonskim putem, a koliko mi je poznato još nije došlo do širenja virusa putem mobilnih mreža, a kod nas još ne funkcioniše 5G?

  10. Podrazumeva se da prednsednik nije zarazen korona virusom, ima ceo tim strucnjaka koji je tik uz njega i koji naravno vodi racuna o tome. Bilo bi kranje neozbiljno da mi, koji se ne bavimo medicinom mislimo drugacije.

  11. Da bi doslo do testiranja morate imati makar jedan simptom ili biti u bliskom kontaktu sa zarazenim…tu je struka da odluci ko ce biti testiran…koliko vidimo i znamo vi niste ni blizu strucnjaka…

  12. Vidim da su se botovi aktivirali. Po anketi koju je radio sns rejting mu je 25%. Sto duze ovo yrake pasce na 10%. Opet ce nas penzionere da oglobi jer treba placati senvicare. Samo se pitam sta ce ti isti raditi kad dodje do smene vlasti. Verovatno ce se kao fasisti braniti da nisu znali, da su zavedeni i icenjeni. Umesto da traze od svog vodje da se testira i sedi kod kuce kao sto treba svi da rade, oni mu aplaudiraju. Ocekujem da ce pred kraj epidemije da fingira bolest i da izazove salve hvalospeva i zahvalnosti svojih botova. Puno sendvica a malo para u dzepovima penzionera. Zivi bili pa videli

  13. Kada bi Vučić bio smešten u karantin ne bi bio ni prvi a ni poslednji političar koji je smešten u karantin. Što se tiče popularnosti predsednika ubeđen sam da to nikako ne bi negativno uticalo na njegovu popularnost. Naprotiv ubeđen sam da bi mu popularnost čak i skočila .

  14. Izvolte gospodo, ako je situacija toliko losa, kako vi kazete, pa pomognite malo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.