Opozicija na raskrsnici – novo ujedinjenje ili stare podele

Ostavite komentar


  1. Opozicija se, baveći samom sobom, više ni ne osvrće na gradjane i njihov interes. Jer, u protivnom, valjda bi se zapitali koji je interes nas gradjana da dobijemo „novu“ vlast sastavljenu od 20 malih stranaka, i još dvostruko više aktivističkih pokreta? Mi sad treba da vam poverujemo da je to vlast koja je kadra i sposobna da upravlja državom?!

  2. Aris je trenutno najrazumniji političar u Srbiji. Nažalost, čoveka niko ne čuje šta priča godinama.

  3. E, bas su vam reprezentativni sagovornici, jedan se stavljao na grbacu narodu preko Vlaske stranke, a kasnije DSS-a, a da ni clan tih stranaka nije bio, a drugi vodi stranku koja u vasceloj Srbiji nema vise od 1000 pristalica… Vi ste zeleli da se bez angazovanja, kao krpelji zalepite na neciju listu, trazeci nesrazmeran broj prolaznih mesta na tim lestana, a sada se videlo da ni SDS, a posebno Nova stranka nemaju razloga da i dalje postoje…

  4. Jaka opozicija, kad je Vucic uspeo da nametne da im
    vodja bude Djilas.
    Sta mislite cemu je sluzilo ono svakodnevno i uporno nnapadanje, vredjanje, precenje Djilasu.
    Da nije bilo toga Djilas bi vec odavno bio politicki zaboravljen, ovako ga je svakodnevno nametao kao temu.
    Morate vi jos puno pojesti palente da dorastete kombinacijama koje Vucic smisli.
    Guske u magli

  5. Izgleda da je bilo gusto kad je moralo da se ide na otkrivanje najtajnije veze izmedju sns i ssp. Ali to je jednostavno razresiti.

  6. Čiča nije izlazio na izbore od 2001. Otad se DS delio kao ćelije tumora, iznova i iznova. Nikad nisam glasao ni solijaliste ni radikale. Kad se neko ozbiljan odluči da se kandiduje glasaću ga. Za ove šibicare nemam vremena.

  7. Jadnici. Vi ste opozicija samo kada su u pitanju funkcije i lična korist. Za državu vas nikad nije bilo briga, zatvorite se u svom malom svetu i igrajte igrice sami sa sobom.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.