Opozicija: Ne delimo se kad je najteže (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Korona vas je dotukla. Aperkat, pa kroše. Nećete Vučića skinuti s vlasti bar još 10 godina. Vas nema nigde, a on radi li radi, i to se vidi. Da izadjete na izbore posle ove pandemije jedva da biste prešli cenzus. A i to je pitanje.

    1. da li ce ubiti opoziciju ili vucica? videcemo.. to sto se pacijent br.1 pojavljuje svako vece po sat vremena na TVu ne znaci da ‘se vidi da radi’, nego kolko je lud. malo malo pa prica o sebi kako mu je tesko i samo neka ga napadaju. Za opoziciju je i bolje da se ne vidi sad kad ni nema potrebe za politickim poenima

      1. Boli narod patka za vaš spot,mnogo gov…ste pojeli da bi sad nekim lažnim saopštenjem mogli da povtatita poverenje.

    2. Malo si se prerano obradovao kao i ostali botovi koji se poput tebe javljaju. Toliko si potonuo pa koristš ovu gužvu da podigneš glavu.Zato valjda tvoj šef pokušava da ubrza likvidaciju starijih od 65g koju je započeo 2014. Lopov ostaje lopov i nema mu spasa a rezultate ćemo videti pošto prođe ova pošast. A da bi se malo obuzdao čitaj komentare o tvom vođi na ovom sajtu i b92 koji se bave ovom temom. Daleko je od ružičastog!

      1. Bogami, za tebe sam siguran da je još ponešto! A sad malo o pravopisu, ako administratori dozvole! Je l’, a ne Jel i ponešto, a ne po nešto.

  2. jos jedna vasa greska . treba reci budali da je budala,ludaku da je ludak,lopovu da je lopov a vucicu da je za ludnicu. ta je pravi pristup problemu jer ce nas ludak sve pozatvarati u kucama i stanovima 24 sata dozivotno . zakljucati ludog vucuca i baciti kljuc je resenje .

  3. Kakav cenzus pa ovi posle ovoga nestaju.Av dobija na sledećim izborima 92%

    1. Da su ovi trenutno na vlasti mi bismo već stigli Italiju. Zamisli samo Boška i Radule na konferenciji za stampu

      1. mracno predskazanje – a gde su nasi lideri trenutno? na egzoticnoj lokaciji(daleko od srbije) – bezbedni od virusa – ili dele narodnu muku? ili mozda u samopizolaciji u svojim milionima eura vrednim kucetinama???

  4. Da su ovi trenutno na vlasti mi bismo već stigli Italiju. Zamisli samo Boška i Radule na konferenciji za stampu

  5. Sansa za uspeh uvek postoji ali je Vi neznate iskoristiti. Hteli ste vlast silom na brzinu narod to nije prihvatio i sada neznate sta sa sobom. U Vas patriotizam niko ne veruje jedina sansa je u Evroatlanskim integracijama biranje stolica i strana ista ona politika sa kojom ste pobedili 2000 koju ste u medjuvremenu napustili zbog sitnosoptvenih interesa.Srbija jedino prepoznaje lidera nazalost Vi ga jos nemate

    1. Realno, vlast je ništa drugo nego mutirana opozicija, i taman kada imuno sistem domaćina – naroda uspe da se izbori sa mutantima, napadne ga i zarazi drugi mutirani soj opozicijavlast i tako u krug Preventiva je pranje čela i leđa, jer u domaćina ulaze sa čela pa na grbaču.

  6. Wudstok. Ne pricaj gluposti. Nije uveo vanredno stanje zbog hira nego je to jedno od najboljih resena trenutno. Ja bih ovu odluku poštovao da ju je doneo bilo ko. A odluku o 24h zabrane izlaska donexe zbog onih koji nisu postocali dosadašnje odluke. Svakako je bolje da sedimo u kucama par nedelja nego da nam se dogodi ono sto, se dogadja u Italiji. Obzirom da nemamo srrucno osoblje i kapacitet u bolnicama i nama sledi takav scenario.

  7. Samo nastavite tako,gledajte mirno kako se zloupotrebljava brutalno ova trska situacija,covek preti,zastrasuje,zatvara granice za nadu decu,ako nastavite da cutite,necemo vam to zaboraviti,kad se ovo sve zavrsi

    1. Ljiljo ti si bolesna,dali je to korona ili nešto drugo???Vidiš da sve države zatvaraju granice,a svi koji su otišli ,kad je gusto traže spas u Srbije.

  8. Po nekomentarima se vidi koliki je strah i depresija u društvu,i ja se odjavljujem.

    1. Bežiš sa megdana, prepuštaš bojno polje onima koji svoju dušu, a i nas predaju nepomeniku. Botovi i danas udarnički zarađuju sendviče.

  9. Problem je sto nista ni ne rade. Gde je sada pomoc od svega sto je pokradeno.

  10. Nemogu da verujem da niko nije primetio najvecu laz predsednika Vucica? On je vec osudio i krivac se zna da su gastajbajteri krivi za epudemiju u srbiji. Dali neko moze i sme da ga otera u materinu. To su nasi drzavljani koji su zbog njega i napustili srb.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.