Opozicionu scenu i Tviter uzburkao povratak Saše Paunovića u DS

Rakić: Okupićemo časne ljude

Ostavite komentar


  1. Malo u DS, pa malo izvan DS, pa opet u DS. Oće piški, neće piški…
    Kod ovih antibojkotaša što su se upecali na udicu cenzusa od 3% najviše mi smeta to što se sada većina njih prave blesavi i ne priznaju javno da je odluka o izlasku na Vučičeve „izbore“ bila katastrofalno pogrešna!
    Zašto im je toliki problem da otvoreno priznaju „Izašli smo na one smešne ‘izbore’ i za**bali smo se. Iako su nam drugi govorili da ne izlazimo, nama se tada činilo da je to dobar potez, međutim, vreme je pokazalo da NISMO bili u pravu i sad nam je žao što smo to uradili“?
    Oprostio bih im tu grešku jer znam da ko radi, taj i greši, ali ne mogu da oprostim ovo njihovo sadašnje prenemaganje „Ko, jel’ ja? Ma, neeeeeeeee, ja nisam odavle“!

  2. Odluka Predsedeništva DS-a da prihvati integraciju Saše Paunovića i njegove grupe građana u DS, zaslužuje svaku pohvalu. Samo su saša Paunović i Zelenović imali pravva, pa i obavezu, da izađu na prošle izbore. Njihov gest se nemože porediti sa ostalima, a posebno ne sa propalim pučistima iz DS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.