„Upotreba opreme kineskih kompanija mogla bi da bude problematična za Srbiju“: Politiko o planovima EU za Zapadni Balkan

Ostavite komentar


  1. EU uopšte nije briga za nacionalne i ekonomske interese drugih zemalja osim za svoje sopstvene. Zato treba da mi ‘zatvorimo’ sva poglavlja i (ne) mogući ulazak u EU stavimo ad-akta.

  2. Па ,ко још планира у овакву еу??
    Скоро па нико ,а ако њима нису добри Кинези то је њихов проблем.
    Тешко је схватити овакво демократско понашање.
    Лицемјери били и остали. Сад још већи лицемјери

  3. EU će natwrati zemlje zapadnog Balkana da nešto potpišu. E, to je Evropska demokratija, bato.

  4. Moglo bi se reci licemerno jer upravo su bili ili su jos u poseti Kini zvanicnici EU na celu sa G-djom Ursulom von der Leyen da sa G-din. Si Djinping, dogovore i omeksaju saradnju, probace pod uslovima EU mada sumnjaju u to ali da treba da se dogovore o daljoj saradnji to stoji. Tako da ovo ogranicavanje nema mnogo znacaja, jer zavisnost od Kine bice sve veca i to EU vrlo dobro zna. Zna i da placaju mnogo vecu cenu za gas mozda i naftu i mnogo toga sto je bilo ranije od Rusije i Kine. Vazali ne mogu drugacije dokle god im Amerika sedi na grbaci sto bi rekao nas narod. Ziveli

  5. Pada sneg, hladno je. Idem i ugledam trošnu, ruševnu kuću. Dali ću ući i skloniti se od snega? Pa nisam lud, malo trčanja, zagrejem se i pronaći ću sklonište. Ta trošna kuća je EU, ruši se malo po malo ali sigurno. Počelo je to BRIKS-om. Ovo što radi Brisel je pokušaj časne propasti, to vidi ceo svet a mi kao ludi zapeli, ma nemoj mi reći.

  6. Ma važi, samo vi naredite šta treba da se radi a mi ćemo da ispunjavamo, nema problema. Jel će da nas neko počeše kao svaku dobru pudlicu ili se dobija grickalica umesto češkanja?

  7. Нема те владајуће гарнитуре осим ПЕТООКТОБАРАЦА који ће СТВАРНО да прихвате ЕУ уцене !
    У ствари , баш им хвала, најелегантнији начин да очувамо националне интересе и државу !

  8. Jednom rečju morate da mislite kao i mi inače ćemo vas na to naterati, jadna li si Evropo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.