Opsadno stanje u Beogradu: Vučić pokleknuo pred pritiskom Zapada, ultradesničari prete

Ostavite komentar


  1. Oduvek je bio bahat i podmukao ali i nevidjena kukavica – pred jacima se previjao kao crv.

  2. Sta to govori i o jednim i o drugim. Trazili dozvolu a ako ne dobiju ipak izlaze i jedni i drugi. Mislim da bi trebalo poslati vaspitacice i uciteljice da disciplinuju razmazenu decu

  3. Rekao pa izgleda porekao ! Rekao,nek me zove Bajden,Šolc,Makron, nema Prajda. Danas misli da misli,bice odgovoran za svaku masnicu ! Vulin nek salutira Despotu Stefanu !

  4. Ma nece meni strani ambasadori. ma jok menice pa tebi oni leti kažu koje ćeš gaće da nosis

  5. Ima još jedna protesna šetnja u subotu;navijači Partizana kreću u protest protiv uprave,okupljaju se ispred hrama Sv.Save (ili im je to izgovor).

  6. Kakve su to gluposti o radikalsko-desničarskom društvu, ako je jasno kao dan da se radi o Vučićevim plaćenim kriminalcima i popovima.

  7. Једно име, један појам, један вођа, један ум, један све и сва.

  8. Folirant, od pocetka se znalo da ce dopustiti tu sramotu! Kao poklekao, Kako da ne. Da li je ikada u zivotu rekao istinu?!

  9. U medijima, osim u Danasu, pise da se zabranjuje setnja Europrajda. Ne spominje se mogucnost iste drugom trasom.

  10. Mlakonja ce popustiti i sebe srozati do kraja. Njegova rec ne znaci nista . Kako kazu zapadni ambasadori tako klimoglavac izvrsava

  11. Neće biti ništa dramatično, sve je planirano i organizovano. I planirano je da deluje kao napeto.

  12. Iskontrolisano sve parade će se nezavisno održati uz poneku šljivu ili tangu,može i jača čuška ovim sa zapada…

  13. vlast tj AV je aplicirao za Europrajd jos 2019… on ga sada kao zabranjuje… litijasi / huligani su vec godinama pod njegovom potpunom kontrolom… on sad kao popusta….
    Ovo je jeftin AV cirkus da se skrene paznja sa bitnijih stvari.
    Dok se mi „bavimo“ prajdom evo sta se desava: rusi se planina Starica, Rio Sava kupuje zemlju za rudarenje Litijuma, zaduzili smo se jos 1.7 milijardi, izbacuju se deca iz vrtica jer su im roditelji bili na protestu poljoprivrednika… nastavite niz

  14. U Beogradu svako ima pravo da šeta i blokira grad osim poljoprivrednika?! Njih ni po koju cenu ne puštaju da protestuju u gradu.

  15. Vučić je prozapadnei čovek ako bude europrajda treba ga danas skinuti slasti kao miloševića 5 oktobra

  16. Pripisujete Vučiću nadprirodne moći. Ta krajnja desnica o kojoj pričate, partner je tzv. građanskoj opoziciji u liku Jeremića, Obradovića, ludog Ćute, Milice i sl. S njima ste do nedavno pili iz iste čaše i delili trpezu.

  17. „Profesor Jankovic“-Kakve,bre ti sukobe ocekujes,i kakav si ti profesor i koga ti ucis,i sta ih ucis“.Nema vise Broza i njegovih,iz Zagreba,Peke,Koce,Leke,Krcuna….Na tvoju zalost,nema vise sukoba u nasem narodu,ako ti nesto nije po volji,izadji i glasaj.Ako nije po tvome,ti bisukobe.Ma,odakle ovakvi dolaze,i jos profesor.

  18. KO JE POKLEKNUO ??
    ON se samo pravi lud …
    A zamesio je sukob i želi frku da sakrije propast oko kosovskih ‘pregovora’.

  19. Znači da privreda Srbije cveta i nezaposlenost je na niskom nivou čim ima toliko vremena da se debatuje o jednoj manifestaciji, ličnim opredeljenjima i homofobistima.

  20. Kako nas je slagao za paradu tako nas laže i za Kosovo koje je već sigurno prodao. Zapad ga je postavio on mu je i komandant. Ustani Srpski rode u svoju odbranu od izdajnika.

  21. Sad će krenit na plašenja naroda sa zimom, nestašicama, unutarnjim i vanjskim neprijateljima , a bit će i obećanja: plaće , penzije itd….

  22. U tekstu se pominju neke – dve polovine – a ja vidim ogromnu vecinu i minornu manjinu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.