Opšta mobilizacija ako se pojave bageri Rio Tinta

Aleksandar Jovanović Ćuta za Danas

Ostavite komentar


  1. Treba ovim stetocinama stati na rep.Nadam se da ce se Srbija probuditi I da je gradjanski bunt neizbezan, a bogami I fizicki sukobi.Videcemo da li je policija narodna ili stranacka?

  2. Podrzavam sve akcije protiv Rio Tinta ali ovaj Cuta mi je toliko antipatican i nadobudan da me njegov nacin komunikavicije, njegovo ponasanje cesto podseca na SNS bratiju!

  3. Prva misao: Zar nije cudno dati ime udruzenju ,Ekoloski ustanak’ ili je zapravo bas u skladu sa arhetipom srpskog naroda da mora da se oslobadja ,ustankom’ i u 21. veku.
    Druga misao citaju clanak: Ah, da, lider opravdava ime svoj udruzenja.

  4. Cuta na N1, novaS i u Danasu kao Boza Spasic na Pinku, Kuriru….dvorske lude.

  5. Tako je! Rio Tinto ne sme da prođe ni po koju cenu. Moramo da sačuvamo vodu, zemlju i ljude za teška vremena koja dolaze, kada ta voda, zemlja i ljudi neće imati cenu! Ne sme se dozvoliti zločincima iz vlasti da zarad svog malog ćara unište našu budućnost.

  6. A sta kazu oni koji su doveli u Srbiju ovu firmu. Tada je trebako ostro postupiti. DOS je upropasti sve sto je dotakao.

  7. Oni ce se sami iseliti za nerealne pare koje ce dobiti. Ovako zive kao poslednja sirotinja

  8. Ko je uopšte ovaj čovek? Šta je po zanimanju, koje obrazovanje, od čega živi (gde radi)?

  9. U dvaes marke da ćete na sledećim izborima opet za njih da glasate.

  10. Mnogo veci problem je vec prodata zemlja, to znaci da onaj ko je kupio zemlju moze da radi sve sto zeli a jos plus mu i zakon dozvoljava, zato dakle, nije kriv ni Vucic ni Brnabic niti vlast u Loznici, vec muve bez glave koje su videle gomilu para pa prodale zemlju…

  11. Rudnik kao rudnik nije smetnja sve dok se ruda ne pocne obradjivati, tada nastaje katastrofa… A sa druge strane, Rio Tinto jos uvek nema procenu da li im je isplativo ili ne vaditi rudu…

  12. Rio Tinto ke vlasnik zemlje kao sto su Arapi vlasnici plodne zemlje u Vojvodini (niko se nije serio da brani) – a vlasnik na svom posedu moze da radi sta mu volja…

  13. Jedno veliko NE ovom zlu koje preti ne samo građanima Loznice nego celom eko sistemu Srbije. Cela zemlja je ugrožena ovakvim jednim nezamislivim projektom i nije pitanje koja stranka ili udruženje ustaje protiv Rio Tinta nego je to pitanje svakig čoveka koji ostaje da živi u ovoj zemlji, pa naravno da nam je bitno KAKVU VODU PIJEMO I KAKA VAZDUH UDIŠEMO. Pogledajte kakve au katastrofe ostale iza ove firme u drugim državama i da nikakva njihova obećanja nisu urodila plodom kada je zaštita prirode u pitanju. Ova zemlja će biti jedna ekološka katastrofa ako se ovaj rudnik otvori. Mi nismo zemlja rudnika nego zemlja poljoprivrede, bogatih žitnih ravnica i rodnih brdovitih voćnjaka i pašnjaka. Sve to nestaje kada se ovaj zagađivač i zlo pojavi. Ne dajte svoju zemlju, branite je kao pto su to nekada činili naši preci, EVO JA PRVA STOJIM U KOLONI PROTIV OVOG ZLA, stranku nemam imam samo želju da moja deca mogu da žive i dišu u svojoj državi. Prodaće nas za šaku evra i pobeći odavde a nama ostaje pustoš!

Ostavite komentar


Politika

Stranka slobode i pravde odlučila da neće učestvovati na izborima u Nišu 10

Stranka slobode i pravde odlučila da neće učestvovati na izborima u Nišu

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Nišu Jelena Milošević rekla je za Nova.rs da ta stranka neće učestvovati na lokalnim izborima u Nišu. Ona je je za naš portal rekla da je njihov lokalni odbordoneo je odluku da, kako kaže, nastavlja borbu, ali za izborne uslove, te da 2. juna neće biti izbora, već još jedna farsa u režiji SNS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.