Orlić: Osporavanje Stefanovićeve diplome „prljava kampanja blaćenja“

Ostavite komentar


  1. Ahahahaha… Kakve dileje. Svi ovi „stručnjaci“ će ostati bez posla ako im stranka izgubi vlast. Zato se laje gde i na koga se stigne.

    1. Bliska istorija je pokazala da ovakvi samo promene knjižicu i stranu vetra na koju laju i opstanu u tom nekom medijsko službeničko finansijskom međuprostoru opstajanja

  2. Polako i ti ces doci na red za provere. Tvoj vokabular nesto ne daje sigurnost za tvoju diplomu.

  3. Mnogo pričao, a sve u vetar…
    A sve što je potrebno je „Evo, ovo je njegova diploma, ovo je njegov indeks“
    Ali taj film nećemo gledati…

  4. Aman ljudi, pa pokažite već jednom taj INDEKS, tu DIPLOMU ili šta god od papira i dokažite da ovi drugi lažu. Pa kako ne shvaćate da na ovaj način samo sami sebe zakopavate i da na optužbe nemate nikakve kontra argumente, zanči ?

  5. Teško je prljavo blato učiniti blatnjavijim ili prljavijim. To vam je isto kao da pokušate sluzavu slinu učiniti sluzavijom…teško je to, prosto ne znam kako im uspeva svaki put.

  6. Mene da neko napadne, ja bih izvadio indeks, diplomu, i doveo jos bar 10 ljudi koji su studirali kada i ja i koji su diplomirali. Ali, ja sam zaista zavrsio fakultet pa mi je lako da masem indeksom i diplomom.

  7. Dr Orliću, što se branite i koprcate jer time ukazujete da je ono što je navedeno, istina. Jednostavno zapušite usta svim tim koji blate i neka Nebojša Stefanovcić pokaže original diplome sa osnovnih studija i diplomski rad.

  8. I ti si mi taj kome treba verovati!

  9. Lagalo se i spinovalo i sve prolazilo.E sad je izgleda ostalo samo da skrećete temu i da Najveći sin iz Čipuljića ubedi “plebs” da su diplome forma a sustina je u znanju, koje jel’te jedino on ocenjuje,jer on je Bog na zemlji, tj. ovom delu koji se zove Srbija.

  10. Škola i prave diplome su za sirotinju koja daje sve od sebe do zadnjeg dinara da iškoluje decu i da zadovolji profesorske apetite, a ovi što vode državu mogu da falsifikuju, kradu, otimaju, plagiraju, izmišljaju diplome bilo kog fakulteta jer u njihov kredibilitet ima uvid sam predsednik, a vi što neverujete predsedniku, e verovaćete donećemo zakon po hitnom postupku ko je protiv bajbokana……

  11. Evo Djuka pokazao diplomu, ali kaze da mu do nje nije stalo zato sto poseduje znanje! Kako sam kaze, radi se o diplomi sa prosecnom ocenom 6,… za koju se Djuka namucio sedeci i uceci u biblioteci po vascele dane, godinama. Dakle, saznali smo da je doticni clan Biblioteke

  12. orliću isuviše si ti nebitan da bi se tobom neko bavio. zato nastavi da sikćeš kako ti gazda kaže i nadaj se da ćeš i ti jednog dana dospeti do neke bitne funkcije u ovoj diktaturi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.