Orlić: Situacija na Kosovu neizdrživa

Ostavite komentar


  1. Stanje na Kosovu je onakvo kako ste potpisali. Neizdrzivo je od prvog dana , a danas je vec sesti, znaci moze ovako jos 6 meseci. Dzabe se naoruzavamo polovnim ruskim oruzjem, kad ne smemo da ga koristimo, jer svuda nas ceka NATO. Vucic je nemocan u ovoj situaciji i to je istina.

  2. Pa idi dole na Kosovo i razresi situaciju gospodine intelektualce za primitivizam, lopovluke, zastrasivanje, razvrat, laz, medijski mrak, blokiranje komentara, pljacku i prevaru.

  3. Dosta laži, kod vas je sve ono što ste potpisali po onoj narodnoj „puj pijke ne važi. Za „nazovi“ gospodina Orlića hiljadu dinara od moje penzije da kupi „OSNOVE LEPOG PONAŠANJA I VASPITANJA“ za osnovce.

  4. Evropa misli da smo mi trojanski konj rusije i kine. Zato nas ne prihvataju kao iskrene partnere. Zato ce sve nase protivnike tajno ohrabrivati da nam prave probleme. To ce trajati najmanje jos 20, 30 godina. Cekace da osiromasimo do koske i da se distanciramo od kine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.