Oslobođenje: Sramota je što je Srbija osudila Rusiju u Ujedinjenim nacijama

Ostavite komentar


  1. Realnost je da nema medjunarodnog prava i da Amerika sa EU moze sve ! Mogu preko noci ekonomski da nas uniste ! Sve se ocigledno naopacke promenilo ! U kom svetu zivis covece!

  2. A zašto bi to bila sramota? Ako smo ozbiljna zemlja koja se zalaže za Međunarodno pravo, onda je to bilo neminovno! Ili se igramo države pa kako nam odgovara! Kako bi smo reagovali da se zamene imena ovih država sa nekim nama ne bliskim zemljama? Da li bi i tada imali isti stav ili kada nam kako odgovara? Ja nisam pristalica naše danasnje vlasti ali više nego odgovorno su postupili! Ako ne damo Kosovo isti uslovi vaze za ceo svet, koliko god ih voleli ili ne! To što je dvoličnost oličenje zapadnih zemalja ne znači da smo i mi takvi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.