Osmani: Dogovor sa Srbijom treba da se zasniva na međusobnom prizanju

Ostavite komentar


  1. Kao sto se Srbi sa KiM ne mesaju u program i ustrojstvo albanskih partija tako nece Albanci odredjivati sta su srpski interesi.
    Bojkot skupstine i vlade je nastao kada je nacionalizovana Trepca i uvedene takse Srbiji i BiH. Zatim hapsenje Djurica i pokusaj okupiranja Severa KiM, dakle legitimnog ali su cinili kvorum za izglasavanje budzeta.
    Sto niste glasali za Vase vazale nego su Petrovic, Rasic i Rada nesudjena Komsic, osvojili, 0,002% glasova a Srpska Lista preko 53.000 glasova, odnosno vise od 7% ukupno izaslih za citavih 15.000 vise od milijardera Pacolija. Srpska Lista nije vise partija vec pokret kao sto je nekada bio Vas LDK i stalno ce rasti sve do ostvarenja zacrtanih ciljeva bez obzira ko ce biti na vlasti u Srbiji. Rekao sam vec u svemu cemo oponasati Vas LDK od brojnosti, bojkota institucija pa do naseljavanja, povratka raseljenih, obrazovanih u inostranstvu politicara i politicarki (poput Vas i Atifete i Vljore) i naravno nataliteta.

  2. Pametna Vjosa kao niko pre,kao prvo Kosovo nema granice,a ako ih po vam ima,ko ih čuva i ko od vas traži da priznate Republiku Srbiju? Vi ste svi državljani Srbije dok ga se ne odreknete na svoj pisani zahtev. Vi možete da dobijete od Srbije odobrenje da samostalno uopravljate sobom,da budete učlanjeni u skoro svim svetskim organizacijama,ali da upravljate srpskim narodom i da dobijete državnost,mislim nikad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.