Otkazano učešće Dačića na sastanku Međunarodne alijanse za sećanje na Holokaust

Ostavite komentar


  1. Ma normalno nema zasta da ide. Kad pare ne daju. Ili mozda vise nemaju. Ko ce ga znati.
    Predlazem, sad kad je vec stanje takvo kakvo je-nikakvo, da se odmah REFORMISE MAFIJA. To jest da se ukinu sva radna mesta u sektoru PARADRZAVA. A, pare budzetirane za te svrhe preraspodele narodu. Za bolje lecenje, bolje uslove u prosveti, vecu kulturu, za penzionere i socijalnu podrsku onima-kojima je prema Bogu najpotrebnije.

  2. Otkazao je Dacic svoje prisustvo u Briselu, na sastanku o Holokaustu, jer je svestan da ce puno njih pomenuti i genocid u Srebrenici (istocna Bosna)cemu je najvise doprinela Daciceva SPS stranka kao i Seseljeva radikalna, ciji ucenik AV je sada Dacicev predsednik.

    1. I ja sam tako mislio neko vreme,ali sam ovdje u Kanadi saznao da smo ipak mi Bošnjaci i naše komšije Hrvati počinili najveće genocide na Balkanu, i to upravo nad Srbima,prvim komšijama,sugradjanima.O tome se kod nas ne priča jer se potiskuje da bi se zaboravilo.Pogledajte svi video na yt Mrtvi zivima otvaraju oči.Pozdrav iz Kanade.

  3. Jedina ispravna odluka.
    Stedi budget i ne blamira zemlju.
    Kakva sramotna osoba je ministar spoljnih poslova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.