Otvorena stranica za potpisivanje ProGlasa, inicijative intelektualaca i javnih ličnosti: Srbiji nije potreban kult ličnosti, već slobodni građani

Ostavite komentar


  1. Intelektualci Srbije si digli svoj glas protiv terora beskrupulozne, kriminalne i neprosvećene oligarhije.
    Apelujem na univerzitetske profesore
    da pokrenu mladost Srbije da glasa, po svojoj savesti, da svoju budućnost vežu za opstanak u svojoj domovini.

  2. Potpuna podrška za promene u našem društvu.Iskreno želim uspeh svima nama koji imamo drugačije poglede u odnosu na sistem u kome živimo.

  3. Postavio bih pitanje. Da li ova zemlja nema vise ovako pametnih,kulturnih,obrazovnih,ostvarenih u svom poslu javnih licnosti? Gde su i oni da stanu iza ovog proglasa.. Da li je strah u pitanju ili mene se to ne dotice? Lepo je profesor Miodrag Jovanovic rekao, probuditi anestezirane i zastrasene. Mislim da ako 17 decembra stvarno ne kazemo stop nasilju gasimo se kao drzava i sto bi rekao profesor Jovo Bakic postacemo kolonija. Ostaje mi samo jos nada da ce u Srbiji pobediti razum.. Veliki pozdrav i podrska svemu sto su potpisnici proglasa uradili i rade za sve nas ..

  4. Ja bih rado potpisala ali bojim se za porodicu. Iz Ivanjice sam, živim teško drva još nijam nabavila. Ovde vlada neviđen strah. Sve blatnjavo raskopano i prljavo. Ljudi su preplašeni samo ćute i gledaju u zemlju. Više se komšija komšiji ne javlja. Ovo uopšte nije dobro.
    Tako da ništa ne očekijem bolje, samo da mi ova deca odrasti pa da beže iz ove rupetine.

  5. Postujem svacije pravo da slobodno proklamuje sta veruje da treba. Ali, ako se neko zalaze za kopanje litijuma (Cvetkovic), kaze da su svi drugi naucnici glumci, i ne moze da negira da je placen od Rio Tinta, pa znate sta, imam prava da se pitam, zar bas njega teeba da sledim? da li je za seljake u Nedeljicama gori on ili Kurjacic? U cemu je razlika?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.