Pacoli čestitao Vladi Srbije i Vučiću na izgradnji auto-puta Niš-Priština

Ostavite komentar


  1. Pacoli manipuliše i priča jednu priču za medije a čim se isključe kamere radi nešto drugo i to sve na štetu Srba.

  2. Svaka čast Vučiću! Bedžet Pacoli ga hvali, jer će da podigne kredite da bi Pacoliju izgradio autoput, a Srbi se neće tuda vozati, ali će to da otplaćuju! Možda zbog boljeg protika robe sa taksom od 100%? Majko mila! Ima li tu pameti? A vojvođani će da se lomataju doveka od Novog Sada do Rume! To nije prioritet! Nisu još ni idejni projekat za polu autoput napravili. A i što bi kada se tu ne izlazi na more. A preko Prištine se izlazi na more!? Ha, ha, ha! Kako ih nije sramota, na čelu sa Mihajlovićkom, da toliko potcenjuju pamet naroda!

  3. Amerikanci su uspeli da izguraju svoje i sada poreski obveznci Srbije moraju da placaju auto-put koji koristi iskljucivo Albancima i njihovim sponzorima. „Bravo“ za Vucica i Mihajlovicku, jos jedna stavka za sta ce odgovarati.

  4. Eto nama (Srbiji), uskoro toliko sanjani i nedokučivi izlazak na luke i more. Sve blagodeti i pogodnosti koje će nam nuditi novi auto-put biće u senci lepih, velikih luka i predivnog, čistog i toplog mora. Kud ćeš lepše!?

  5. Da nece Vucic mozda na letovanje u Albaniju? Sta fali solunskoj luci? Dati MILIJARDU EVRA da bi se Albancima napravio auto-put je izvan svake pameti.U isto vreme ne pravi se auto-put prema Rumuniji, drzavi od dvadeset miliona stanovnika, sa milionima gastarbajtera koji bi putovali kroz Srbiju, sa desetinama hiljada italijanskih preduzeca a da ne spominjemo da sa Rumunima nikada rat nismo vodili. SRAM DA TE BUDE VUCICU.

  6. Da je pameti i rodoljublja taj autoput se nikada ne bi ni gradio. Protiv iygradnje postoji mnoštvo razloga, a najvažniji su bezbednosni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.