Pacoli: Imamo desetine hiljada dokumenata o ratnim zločinima Srbije na Kosovu

Ostavite komentar


  1. S obzirom na mastovitost, prevrtljivost i manipulatorsku moc arnauta, siguran sam da ta dokumentacija moze da se meri milionima dokumenata. Sve zavisi od situacije. Za bilo koji dogadjaj mogu pronaci barem po 1000 svedoka. Zivot na Kosovu i Metohiji, za sve koji ne pripadaju njihovoj kasti, posebno za Srbe, predstavlja pakao. Gulazi u Rusiji i Goli otok bi bili banjska lecilista u poredjenju sa ovom crnom rupom.

  2. Zadnjih godina stotine Srba je bilo uhapseno od strane Albanaca i nakon zatvorske torture svi su oni pusteni. Hapseni su na osnovu laznih optuzbi Albanaca, ne sumnjam da su u tom rangu i ogromna vecina ovih „dokaza“.

  3. Pacolji, nece doveka drzati vlast bas Vucic!
    A onda ce se potraziti i sakupiti desetine hiljada dokumenata, unazad vek i po, dva – u Beču, Parizu, Moskvi, Ankari…
    Dve velike seobe Srba su bile zbog Arnautskog terora, bre!
    Postoje knjige, maticne, drzavljana, gde se vidi kad je ko krocio iz Italije na Balkan, a potom iz DANASNJE Albanije na KiM i u Pološku kotlinu u Majedoniji.
    Hriscani su se ujedinili i proterali Turke, vi ni metak niste ispalili a dobili drzavu – ponovo ce se Hriscani – Pravoslavci ujediniti i svesti vas na neophodnu meru.
    Znam vam mentalitet: kad ste sluge okupatora jaki ste, kad ste deset na jednog – jaki ste, u svim ostalim slucajevima ste kukavice!

  4. Da su im to radili neki malo vičniji pisanju ( pismeni ) bilo bi toga još bar pet puta više!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.