Pacoli: Reciprocitet zbog zadržavanja srpskih zvaničnika Vlade Kosova na prelazima sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Neka Pacoli pita svog drugara Haradinaja kako je on resavao „problem“ sa „lojalnim Albancima“ koji su radili za institucije Srbije ili samo nisu hteli da budu deo „oslobadjanja Kosova“. Neka pita Haradinaja sta se sve desavalo tim ljudima i njihovim porodicama, radi se o Albancima a ne Srbima. Daleko su Pacoli i drustvance iz „drzave kosova“ da drze predavanja.

    1. Zasto ne objavljujete ili.brisete moj.komentar? Ja zivim.dole i znam.ko je Slobodan.Petrovic i ova dvojica zanatlija u isto vreme i Ramushovi causi i savetnici. Isto i srpska lusta je alvanska i svi rade za albanske sluzbe a Slobidan.Petrovic jos od 2008 godine, hocete dokaz??? Molim da objavite i ovaj i predhodbe konentare i pokazete da ste nezavusni. U protivnom u cemu he razlija vas i Pink? Hvala!

    2. Ako je tako sad da uzmemo mi primer od serba sta su radili od 1989 do 1999 pa danas nebi imalo nijednog serbina koji ide u skolama i fakultetima na Kosovu nego u podrumima nebi imao ni jedan zaposleni serbine itd itd a bilo bi i Apartejd .

      1. Vec odavno je na Kosovu aparthejd, naparavili su ga Albanci uz pomoc sponzora. Vise od 60% kosovskih Srba je proterano, preostali zive u getima, diskriminisani, bez prava i pod pretnjama. To sto su Albanci i sponzori nasli nekoliko „Srba“ kao sto je Slobodan Petrovic i njegova SLS partija mogu da impresioniraju samo one sa vrlo ogranicenim kapacitetima.

      2. Na Kosovu vec odavno postoji aparhejd i diskriminacija i ugrozavanje prava Srba i ostalih koji su sada manjina na Kosovu. to sto ti i tebi slicni to ne vidite je samo vas problem i rezultat visedecenijskog izlaganja albanskom narcisoidnom, mitomanskom i nacionalistickom ispiranju mozga.

  2. Kakav reciprocitet? U Vladi Srbije nema „postenih Albanaca“ koji glume multietnicnost i odradjuju Vucicu sta treba. kao sto su ti iz SLS-a. Cekaj Pacoli da Vucic nadje neke. Ili ce se reciproctet uvesti prema Albancima funkcionerima iz tzv. „presevske doline? Hahhahaa.

    1. A svidjalose vama kada ste imali „Casni Albance“ kao Rahmon Morina vidis sve se vraca sve se placa ali sepska lista je lojalna poglavici vodji a ne serpskoj manijini na Kosovu kao sto su SLS pitaj obicne gradjane sami ce ti pokazati to cinjenicu ako se ne plase da ce im serpska lista dati listu beogradu da ih odbaci od plate .

      1. Obicni gradjani Srbi jako dobro znaju ko je Slobodan Petrovic i za cije interese radi Nije Slobodan petrovic slucajno postavljen na funkciju u nekom odboru za privatizaciju gde je naplatio dobro svoju „lojalnost“ Taciju i kompaniji. Srbi na Kosovu jako dobro znaju kako im je i sigurno im nece neki albanski nacionaLJista obasnjavati kako im je i ko brine za njih. Tvoji stavovi o tome kako zive Srbi na Kosovu i koliko su je „dobro“ su taman onoliko relevantni kao kada bi neki milosevicevac pricao o tome kako je vama Albancima bilo super za vreme Milosevica. Kapiras? Inace, svaka cast za vas Albance, preuzeli ste fazone milosevca, mnoge ste i unapredili a ima da zavrsite bas kao Milosevic i njegov rezim. Samo polako.

  3. Glavni reciprotet
    Ignorisati sve Pacolijeve benzinske pumpe u Srbiji (OMW)!
    Neka pije sam svoj benzin da bi dosao k sebi.

    1. Kakve crne pacolijeve benzinske pumpe omv , po celoj srbiji . Zar je i to moguce, … da srbi finansiraju pacolija , u sred Srbije …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.