Pacoli: Zabrana ulaska na Kosovo za Anu Brnabić

Sve dok sprovodi „rasističku i bolesnu ideologiju protiv stanovništva Kosova“ po rečima ministra spoljnih poslova Kosova

Ostavite komentar


  1. Ne bih se bas slozio s Pacoliem,ali mozda smo mi Srbi takodje izasli iz sume i nesto naucili od tada,dok za komsije Albance (s kojima sam saradjivao i sluzio u JNA i znam IQ kapacitete,uopste ne generalizujuci ceo narod,vec je to vidljivo),sada mogu da tvrdim da u vaspitanju dece i modernizaciji porodice,kao da jos nisu ni izasli iz sume..,ili mozda iz polja indijske konoplje…

    1. Da ti kazem nesto ja radim po selima i Albanskim i serpskim selima na Kosovu da dolazis ti na Albanska sela takva je modernizacija da kod vas osim beograda nisa i kraleva sve ostali gradovi u serbiji za nasa Kosovska sela su sela a sto se tice serpski sela meni je zao ali moram da kazem da za njih je prestalo vreme davno , sto rekose jedan serbin na jeda intervju za severni delo Mitrovice napravilismo od grada selo a u stvari pre rata je bio severni deo Mitrovice lepsi od juzneg deo grada Mitrovice danas je Las Vegas juzi deo grada za severni deo grad Mitrovice

      1. To je tako kada u svoja, albanska sela ulazis sa ruzicastim naocarima. Na tvoju zalost, postoje podaci CIA o svakoj drzavi i teritoriji na planeti gde se jasno vidi koliko ste „napredni“ i „moderni.“ ili koliko cega izvozite i prodajete. Srpska sela na Kosovu su osiromasena zbog diskriminacije koje dozivljavaju u toj nacistickoj paradrzavi, zbog pljackanja, zbog toga sto su Srbima zauzeta imanja, sto ne mogu da prodaju svoje proizvode dok ste vi Albanci zadnjih godina dobili na poklon MILIJARDE ali uprkos tim milijardama za sve ovo vreme niste uspeli da izgradite funkcionalne institucije, trosite pare na „veterane“ i nacionalisticko izivljavanje, plate i penzije su vam najmanje u Evropi, nezaposlenost najveca, kao i korupcija. Tako da…

      2. Hoces da dokazes neku superiornost Albanaca ili sta sa tim pateticnim samohvalisanjem? Po toj tvojoj logici onda bi albanska sela u tzv. presevskoj dolini trebala isto da izgledaju kao Las Vegas ali uopste ne izgledaju tako nego su najgora i najzaostalija mesta i sela u citavoj Srbiji. Kako sad to? Ako ste tako superiorni i moderni zasto imate najmanje plate u citavoj Evropi? Zasto imate najvecu nezaposlenost? Zasto masovno bezite sa Kosova? Zasto npr. u centralnu Srbiju izvozite par miliona robe dok „zaostali“ Srbi vama prodaju robu vrednu stotine miliona? Pitaj se na ciji racun ste vi „modernizovali“ ta vasa sela.

      3. ma pravi ste spic ljudske evolucije a "drzave" su vam u rangu svajcarske, minimum kaže:

        Steta sto vi Albanci niste i u realnosti takvi kao u vasim mastovitim komentarima.

    2. A’ propos polemike Zorka-US of Albania:
      Predlažem da „Danas“ utvrdi pravo stanje „na tetenu“. Da slikom i rečima izvesti kako se živi u par sela i varoši, u kojima žive Srbi i ostali Nealbanci i par sela i varoši, u kojima Nealbanaca ili nema ili ih je ubedljiva manjina. Novinari Danasa, sa akreditacijom i dozvolama tamošnjih vlasti, da odu i da odatle naprave seriju kratkih reportaža. Valjalo bi vam i zbog tiraža i zbog ugleda.
      Dixi!

      1. Jedno je sigurno,da je Kosovo mnogo napredovalo u odnosu na period Kada je bilo deo Srbije.Takodje,I sve drugi su napredovali,jedino je Srbija nazadovala I nazaduje i dalje.

        1. @kvazimodo, US of Albania, beni, Florin itd
          To si tako odokativno ocenio? Kolike su vam plate? Jesu li vece nego u centralnoj Srbiji? Koliko izvozite? Vise nego iz centralne Srbije? Kolika vam je nezaposlenost? Manja nego u centralnoj Srbiji? Koliko stranih fabrika je otvoreno kod vas? Vise nego u centralnoj Srbiji? Koliko imate fabrika automobila? Vise nego u centralnoj Srbiji? Po cemu ste onda napredniji od Srbije? U samozaljubljenom mastanju i busanju u grudi?

    3. @zorka to što ti se učinilo da si video/la dok ste se tuširali u JNA i/ili sarađivali (ma šta pod tim podrazumevaš) nije inteligencija. Ono Q se još može upotrebiti u šaljivom kontekstu za naziv toga (što ti se učinilo da vidiš), ali se ne odnosi na pamet.
      Bureka mi borčanskog.

    4. Mi Srbi smo sumari po difoltu( sumadijanvi)- ima nas odaje! Divlji smo , lazemo, nasilni i losi po sebe i druge. Ko je izsbrao ovu Anaru, ko? I u cije ime ona da tako vredja Albance? Zasto tako da govori jedan drzavnik o susedu, makar i bila takva kreatura ? Lele nama sa tim uljezima, koje nsrod niti je izabrao niti sta vredi!

  2. Dobila je što je i zaslužila. Sad neka se izvini Albancima ili neka joj udare doživotnu zabranu. Sit sam više ove bolesne Šešeljove ideologije. Vreme je posle 30 godina da se stavi tačka na devedesete. Srbiji je preko potreban neki Vili Brant ili ćemo skroz naskroz osramotiti pretke i žrtve koje su oni dali biće zaboravljene i uzaludne sa ovim mizantropima na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.