Pajtić: Da sam mogao, još 5. oktobra bih Pinku ukinuo frekvenciju

Zekić: Uvredama se bave sudovi, a ne REM * Veljanovski: Zakon krše i PINK i REM
Da li TV Pink može da snosi posledice zbog kampanje vređanja učesnika u javnom životu

Ostavite komentar


  1. Što jeste, jeste, Pink nije merilo ukusa, ali ti koje Pajtić brani, Kurir, pa oni su van svakih merila! E, moj Bojane, pade ti na niske grane! Doktor pravnih nauka, profesor univerziteta i politički diletant. Parole pred izbore su DS dovel na 3-4 % podrške, a nastavi li sa ovako "umnim" izjavama, s kim god da je spasa mu nema.

  2. Zar nije Branislav Lečić kao ministar kulture išao na istorijski razgovor sa Mitrovićem gde su trebali da se postave jasni zahtevi za usklađivanje i korekciju programa Pinka? Posle tog razgovora nije se desilo ništa…. ili se ipak nešto desilo u četiri oka. Da li je Lečić napravio istorijsku grešku?

  3. Šta da se očekuje od mafijaške tečevozije koja radi za režim i koja prima instrukcije od vođa šta treba raditi i kako. Inače, Mitrović je mafijaš još iz vremena G.Mire Marković tako da ima dobar pedigre za ono što danas radi. Pored toga , Mitrović je najobičnija ulizica, licomer i veoma loš čovek. Iz ovog se da zaključiti da on zna da radi to što danas radi tj. prljave poslove po nalogu.

  4. Najmanji problem to sto on kao kocijas pljuje na nacionalnoj tv.. nego najgore sto mu ova vlast dozvoljava da ubija. Dozvolila mu je da mu sin prodje nekaznjeno isto tako dozvolila je njemu da ubije majku i cerku. Pa sta narode da ocekujemo od ove vlasti ako mu je sve to dozvolila?! Da““l ocekujete posle svih ubistava i vredjanja da mu se nacionalna frekvencija ukine?! Ma dajte molim vas.. nemojte me zasmejavate! Isto sa njim ce biti i kad sledeca vlast dodje! On je teski olos i prilepak kao i citava njegova familija. Sve dok vi budete obracali paznju na njega dotle ce on nas da jase! Nego pojedinima i odgovara sa njim prepucavanje zato sto jedino tako mogu da dodju u etar!

  5. Ugasis Pink i svi ““cirevi““ izbiju na videlo (““ulicu““).
    Setimo se Besevica (Petar Bozovic) iz filma ““Ceni bombarder““.

  6. Eh puste želje da si mogao Pajtiću. Želiš ti i sad moć da imaš, al ne ide to tako, pre svega moraš da imaš unutrašju moć da bi vladao!

  7. Druga Mitrovica je trebalo odmah posle 5. Oktobra obesiti na Slaviji zbog kulturnog genocida. I posle Jul-a Srbija jos uvek zivi u crvenom Julu.

  8. Pa što nisi Pajtiću,ili što niste…? Da je ukinut Pink,SPS,Radikalna stranka isl ne bi sada imali ovakvu državu i vlast . Ne bi se vratili u devedesete kao što jesmo. Sve zbog demokratije. Demokratija ne podrazumeva oslobađanje od odgovornosti bilo koga: Ni one koji su devedesetih napravili od države ono što jesu ni vas što ste ih amnestirali

  9. Pajtić nije ukinuo frkvenciju Pinku jer mu je tada odgovaralo da ih on hvali i promoviše i onda mu nije smetao.

  10. jos kako si mogao. naprimer za pljacku opreme "jutel:-a trebalo je suditi i njemu i miri .

  11. A na kojoj Tv je nenad canak odmah nakon 5-og oktobra pevao "May way" ?????????

  12. Pajticu, tvoj vodja, pok. Djindjic, govorio je, da ce, kada dodjete na vlast, srusiti Pinkovu zgradu, jer je nezakonito napravljena. Dodjoste na vlast, a zgrada TV Pink ostade. Mitrovic vas je lepo potkupio i dokazao ko ste i sta ste. A, ti bi da zabranis Pimk, jer nije na vasoj strani? Znaci ti nisi demokrata, sve vreme si obmanjivao javnost. Ti si komunjara, hoces da izigravas komesara. Ti to nikada i neces moci, jer si niko i nista. Ali, ne brini, odgovaraces za sve lopovluke

  13. Steta sto nisi bio premijer Vojvodine, tu bi bar imao moc da iniciras detaljnu istragu o malverazijama Maje Gojkovic i Mirovica po Novom Sadu i Vojvodini. 🙂 Naknadna pamet ce nas ubiti.

  14. Пре ће аца-Бокаса да укине Земун,него ли пинк!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.