Pajtić: Vučić je lično naložio stotine medijskih "likvidacija" 1foto FoNet Milica Vučković

„Aleksandar Vučić lično je naložio stotine medijskih “likvidacija”. Protiv mene lično su pravljeni najogavniji serijali, sa izmišljenim aferama, samo zato što sam bio predsednik opozicione stranke. Meni on i njegovi nikada nisu pružili priliku da na istim tim “nacionalnim” medijima odgovorim na bestijalne laži“, ističe za Danas Bojan Pajtić, univerziteteski profesor.

Komentarišući izjavu Vučića da su mu autori dokumentarnog filma „Ja Aleksandar Vučić – državni gambit“, organizovali suđenje, kakvo nije zabeleženo ni 1945 godine, Pajtić kaže da ljude koji su snimili taj dokumentarni film poznaje i da su oni vrhunski profesionalci.

“ U svojim emisijama navode samo činjenice, a onima o kojima su emisije pružaju priliku da kažu šta imaju. U ovoj situaciji se Vučićev politički otac pokazao kao inteligentniji. Kada je isti tim radio emisiju o njemu, učestvovao je i on i iznosio svoje argumente“, navodi sagovonik Danasa .

Mogao je, kako kaže i Vučić da iznese svoj stav, ali se on patološki plaši svakog pluralizma.

“ Zato je izabrao da se kao i uvek, naknadno, uljuljkan u hladovini medija sa nacionalnom frekvencijom koji mu bespogovorno služe, obračunava sa kritičarima. Ne prihvatajući da on treba da odgovara javnosti, a ne javnost njemu“, zaključuje Pajtić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari