Pajtić: Za Vučića je Rio Tinto kamen oko vrata

Ostavite komentar


  1. Tačno! I narod se digao i blokira. A itkud ti ispade da nećeš da te postave za premijera?

  2. Promene da pomoći Vučiću,tako što mu ne treba stavljati klipove u točak.A VI lopurde ZUTE na robiju,to vam je obećao ali nije dosledan,jer ste svi trebali odgovarati za VELEIZDAJU zemlje,zato više ne idem na izbore.

  3. Tako je Pajtiću.
    Pustio bi on Rio Tinto,al’ Rio neće njega.
    Salsa mora da se odigra do kraja.

  4. Vi ste imali Fiat ciji ugovor jos nismo videli, ovi misteriju u Boru sada ce i Jadar, spodadoste sva prirodna bogatstva! Pod sloganom ,,briga o srbiji“

  5. Većeg kamena oko vrata od vas nema . . . Srećom vas skinušmo i odložišmo tamo gde vam je i mesto . . . Toliko ste nas ojadili da vas ni za kupus nismo hteli . . .

  6. Tako je, sto neko rece da oteramo ove a da se stari ne vrate… Samo za to je potrebna ogromna energija!!!! Predaja nije opcija!

  7. Upropastiti srce Srbije je veleizdajnički čin .Zagaditi zrak u Srbiji zbog kineskih fabrika je veleizdajnički čin.Predaja Kosova je veleizdajnički čin .

  8. Svojom pojavom možeš samo da zagadiš pravednu borbu naroda za bolje sutra. Molim te, samo se skloni i pusti nas da radimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.