Palmer: Nema sporazuma bez kompromisa

Specijalni izaslanik Stejt dipartmenta za Zapadni Balkan i ambasador SAD u Beogradu odgovarali na pitanja na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Zaista, ko ozbiljan još može da pridaje naročit značaj mišljenju ovih činovnika države čija moć se brzinom „strmopizda“ urušava širom sveta!

  2. Ej, dosta ste nas branili i resavali sporove. Dokle ce taj sibicar da vas zamajava?

  3. Gospodine Palmer,kako ste Vi za dve albanske države na Balkanu,a niste za dve srpske države.Jedna albanska ima manje od milion stanovnika,a druga manje od dva miliona.

  4. Mislim da bi bilo daleko produktivnije kad bi se g. Palmer zalagao za postovanje Rezolucije 1244 i Ustava Srbije i savetovao ALbance na KiM da se odreknu separastizma. Pretpostavljam da je G. Plamer posvetio deo svoga radnog vremena za ucenje istorije Balkana i da bi trebalo da je na osnovu tog znanja razumeo da se Srbija nece nikada odreci svojih prava na centar svoje drzavnosti i da se pravoslavni Srbi nikade nece odreci svog religijskog centra. Suzivot sa svima koji zele da zive u Srbiji je moguc, ali nije moguce da se uzurpira deo Srpske teritorije. Sto pre objasnite separatistima na Kosovu i Metohiji da je Srbija njihova drzava ukoliko zele da u njoj zive, a ako to ne zele onda moraju traziti neka druga resenja izvan Srbije.

  5. Kompromisa nema, kaže i Ustav. Znači nema ni sporazuma. Može samo da bude izdaja zemlje pa da budu oba.

  6. Ovi ameri , samo pričaju , priču . Kao pokvarena ploča , dok Kina i Rusija konkretno ulažu i pomažu , ameri ko nekakva baba , samo kritikuju , niti ulažu u razvoj , niti otvaraju nekakve razvojne projekte , niti ulažu u bilo koju zemlji na balkanu , samo ucenjuju . Iskreno mislim da ni sami sebe ne uzimaju za ozbiljno, Nekada sam mislio da su moćni i uticajni , ali očigledno je da im je uticaj opao i da ih niko više ne smatra bitnim. Umesto priče , ponudite nekakvo inovativno rešenje , nešto što će omogućiti razvoj ovog regiona , ali izgleda da su oni kratkovidi , i krajnje je vreme da im neko kaže da se nose kući .Niste bre više ni interesantni, dosadili ste sa svojom arogancijom i ponašanjem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.