Palmer preskočio Đilasa i Jeremića

Na jučerašnji sastanak sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD, američka ambasada lično zvala Mariniku Tepić i Zdravka Ponoša, umesto njihovih predsednika

Ostavite komentar


  1. Nisam siguran da bi ovo trebalo ikoga da iznenadi s obzirom na kompromitaciju lidera ovih (a takodje i vecine) stranaka u Srbiji. Good call

  2. Znači,ruše ga…problem opozicije su baš ova dva čoveka,koji očito imaju ulogu Šapića,a CIA sve zna.

  3. Zašto se uopšte američki zvaničnik meša u unutrašnje poslove Srbije? Ruše nam suverenitet i podrivaju državu na svakom koraku.

    1. Ma 100%, da su hteli da sruše tvog vođu srušili bi ga odavno, čekaju da potpiše za Kosovo pa će onda početi igranka. Ako ih bude zavlačio i dalje i ne potpiše svakako će ga srušiti upravo oni, u tom slučaju će mu sve oduzeti država a on će dobiti dugogodišnju robiju .

  4. Kako ja ovaj gest vidim ! Pa ovaj lik ( sa 500- stotog mesta u administraciji USA),je dobio instrukcije od onog ko ga (ovde) plaća !! Ne od onog ko ga plaća u USA !! Ko je taj (ovde) ???? Pa to i vrapci znaju !!

  5. Зар Руси не учествују у овим разговорима ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.