Palmer: Rusija želi Zapadni Balkan zasnovan na neredima

Ostavite komentar


  1. Aferim Metju, …
    A kako da izmerimo ‘ruskim neredima’, invaziju i vojnu okupaciju suverene zemlje, 4-5 milijardi dolara ‘kolateralne stete’ i par hiljada mrtvih?

    1. @Vel

      Mislis na okupaciju Krima ili drugih oblasi Ukrajine? Ili Japanka ostrva koja su Rusi okupirali za vreme @-gog svetskog rata? Ili delova Poljske? pravoslavne Gruzije (Abhazije i Osetije)? Da idem dalje?

      1. Zašto bi Metju morao da ide do Rusije, Krima, Ukrajine i bla, bla truć..? Zar mu nije jednostavnije da se zadrži na Srbiji o kojoj je reč? Možda ste mogli da navedete, ako ste hteli da proširite temu Irak, Libiju, Afganistan ili Siriju, gde su popularni ameri, „oslobadjajući“ taj narod uspeli da rasture staništa stotinasma miliona ljudi, koji sada u izbegličkim kolonama /kao nekada Srbi sa Kosova i Metohije/, hrle na vrata Evrope?

  2. Davno je planirana Globalizacija (Danilovo prorocanstvo), tako da su ovi Ruski pokusaji uzaludni. Sve drzave koje su sada u Globalizaciji imaju dobar standard za obicne ljude i normalno je da poglavari preostalih drzava ovo ne vole, jer gube mnoge privilegije.

  3. Brzo ce i Palmer za Boltonom. Jednostavno ovakva retorika prema Rusiji je neprihvatljiva.

  4. Ako bi nam gospodin Palmer jos samo pojasnio, zasto Rusiji ovde odgovara haos, i na koji ga nacin ta drzava pravi ili, mozda lakse pitanje, zasto bi SAD ovde odgovarao mir, harmonija i tolerancija, i sta su SAD uradile da do toga dodje, ako izuzmamo permanentno promovisanje ove kvazi drzave na teritoriji Srbije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.