Panović: Na izbore da idu tri „spiska podrške“ – ProGlas, Vučićev i proruski

Ostavite komentar


  1. Ono što je proevropsko je jedino patrotsko. Sve drugo je prodaja Srbije i stvaranje kolonije. Građanima EU ne fali ništa, žive lepo a ništa nisu izgubili. Od ulaska Bugarske ćirikica je na novčanicama evra.

  2. @ Evroslav Pa ako ne volite Evropu, evo vam Azije. Ljubitelji Ruske cizme smatraju sami sebi patriotama. Bilo bi smesno, da nije bezumno. Samo oni koji nemaju nista svoje da doprinesu prizeljkuju da budu deo copora. Ovo je 21. vek, dobrodosli.

  3. Za nepoverovati da je istinito da na izborima može da učestvuje kao predstavnik naroda koji nema prebivalište na toj teritoriji svaki okupator je svoje upravitelje upućivao na okupiranu teritoriju da žive,ako je tačno svako ko ima dvojno državljanstvo a živi van teritorije Srbije može da predstavlja narod nekog mesta i ako nikada nije bio u njemu može da nezna ni gde se nalazi može da živi u Turskoj a predstavlja meštane nekog mesta u Srbiji .Bravo to je sloboda i demokratija i odumiranje naroda ne države.

  4. Ovo direktno etiketiranje bilo koga ko je protiv izdaje Kosova kao „proruskog“ je tako nizak oblik antikampanje da tome može parirati samo antikomunistička hiterija u Americi 50-tih i antikapitalistička propaganda u komunizmu. I sad bi čovek zdravog i krtičkog razuma s EU pasošem trebao da veruje Demostatu kao nezavisnom. Etiketiranje kao „pluralizam“ – boravo direktore Demostata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.