Parandilović: Lepe snove želim kolegama iz SPN-a koji su odlučili da prespavaju izbore

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da si pametniji Da ste svi išli u bojkot imali ste šansu da oslobodite Srbiju Ovako će te dobiti šupalj nos do očiju a Hil i Vučić trljaju ruke Baš mi se gadite

  2. Kakve gluposti prica. Zar je moguce da neke treba ubedjivati da ne ucestvuju u namestenoj utakmici I jos se nadaju kao nekoj borbi. Ha ha

  3. Novi Šešelj. A i fizički liče, ovaj sada i Šešelj kad je bio mlad. Možda ga i nadmaši po šteti koju će naneti.

  4. Treba baš dobro promisliti da li bojkot ili izlazak na izbore. Lično smatram da bojkot ne bi promenio ama baš ništa. Mafija na vlasti obraza nema i ‘ladno bi vladali kao kurtijevi na severu Kosova i Metohije. Izlaskom na izbore će se ponovo ustanoviti krađa od strane vlasti što bi trebalo da izazove masovne proteste. Masovni protesti su mogući jedino u tim okolnostima, jer bi se građani borili za svoj glas. A za šta da se bore ako je bojkot? A ova vlast je dokazala (prevarama i krađom) da nema nameru da ode mirnim putem.

  5. Sta očekuju i koji glasači će da podrže bojkot i zar očekujete da će Vucic sam da se povuče, izađite svi na crtu I pustite narod da se opredeli pa sta bude bice izbor naroda ,na ovaj način čekate narod kao nekad beli listići a sve u korist vlasti!

  6. Svi vi sa malim kombi strankama kao što ste Vi,se borite samo za sebe,nadate se novom poslaničkom mandatu ,a kad bi eventualno malo ojačali samo bi se skuplje prodali.Idi samostalno na izbore pa da te vidimo!!! Čemu se vi nadate ako izađete!!??? -I bojkot je BORBA!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.