Parandilović: Vučić samo prepravlja rokove neispunjenih obećanja 1foto FoNet Milica Vučković

Narodni poslanik i predsednik stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jučerašnjim obraćanjem samo prepravio rokove za svoja ranija neispunjena obećanja, usput kršeći ustav preuzimanjem ovlašćenja Vlade Srbije.

„Vučićevo dvosatno obraćanje koje je prenosila 41 televizija pod palicom Telekoma, nisu ništa drugo nego prolongiranje sopstvenih obećanja nedogled u budućnost, i kolektivno ispiranje mozga ovog naroda“, ocenio je Parandilović.

On je dodao da je Vučić sopstveni plan „Srbija 2020 – 2025“ prepravio u „Ekspo 2027“ jer je, po njegovom mišljenju, budućnost lepša i šarenija što je udaljenija.

„Svi Vučićevi planovi ne bi bili toliko strašni da u pitanju nije novo zaduživanje od nekoliko milijardi, koje Srbiju gura ka dužničkom ropstvu. Vučić je Srbiju zadužio više od svih vladara zajedno u prethodnih 100 godina“, rekao je Parandilović.

Dodao je da je drugi veliki problem kršenje Ustava Predsednika Srbije koji najavljuje planove za koje bi trebalo da je zadužena vlada.

Parandilović je istakao da Vučić ne odustaje od ideje nacionalnog stadiona kome niko ne vidi svrhu, a najavljuje i iskopavanje litijuma jer se obavezao prema Rio Tintu. On je zaključio da će o svemu tome „poslednju reč ipak dati građani Srbije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari