Parandilović: Vučić učinio više za kosovske Albance nego Kurti i Tači zajedno 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik pokreta „Novo lice Srbije“ Miloš Parandilović ocenio je danas da je više predsednik Srbije Aleksandar Vučić učinio za zaokruživanje kosovske nezavisnosti nego premijer i bivši premijer Kosova Aljbin Кurti i Hašim Tači zajedno.

„Ovih dana ministar policije ‘Кosova’ obećava kako će jedini trag srpske državnosti ostati ambasada Srbije u Prištini. Obzirom šta je Vučić sve prepustio kosovskim Albanicima u prethodnih 12 godina svoje vladavine dao je za pravo kosovskim vlastima da se tako ponašaju. Da se ne plaše reakcija iz Evrope, nema sumnje da bi bili još radikalniji“, rekao je Parandilović u saopštenju.

On je ocenio da su Vučić i Кurti „sijamski blizanci na istom zadatku“.

„Mene brine jedna druga stvar, a to je da nakon Vučićevog progresivnog ubijanja Srbije i ovog naroda mi ne ostanemo samo i na ambasadi u Beogradu. Vučić je slomio kičmu ovom narodu, privatizovao državu u kojoj ništa ne funkcioniše sem epske pljačke naprednjaka. Bez pada ovog režima u Beogradu nema svanuća ovom narodu, posebno ne Srbima na Кosovu i Metohiji“, naveo je Parandilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari