Parlament treći rijaliti

Ostavite komentar


  1. Најбоље и најисплативије решење је- да власт прода Парламент тв Пинк-ју,са све персоналом.Регио би се обрадовао.Гледали би даноноћно прави ријалити из скупштине.Србија би више зарадила него што зарађује са смрзнутим малинама!Имајте у виду да је ова година била јалова!!!

  2. U eri rijalitija padaju maske. Primitivci se hvale. Promovišu sami sebe. Narod traži konflikt. Svađa postaje zabava, a njeni akteri junaci. Oni koji ćute su budale. Veliki vođa prećutno odobrava prostačenja i time nam ukazuje koliko je sve to besmisleno. Navodi nas na pomisao da nismo mi za demokratiju, već nam treba jedan čovek sa čvrstom rukom.

  3. Neko je dobro primetio da se Parlament namerno urušava da bi se uzdigao Vožd. Prava opozicija, ne sme da učestvuje u tome. Na primer, treba da se obznani bojkot dok Maja Gojković ne podnese ostavku. Neko će reći da, ali ona radi po nalogu SNS predsednika, a i ona je iz SNS. Da, kažem ja. Ali, pokažimo građanima Srbije da Parlament nije lična niti partijska prćija. Parlament je uzvišeno mesto gde treba da sede misleći ljudi koji treba da promišljaju o sudbinama svih građana jedne zemlje. Za diktaturu i kršenje Ustava, predsednik odgovara Parlamentu. Zamislite, šta mi imamo?

  4. Celokupna opozicija mora i treba da napusti "takav" parlament !!! I da se preseli na ulicu(e) ! Taj "rizik" se mora isplatiti ! Kontakt sa gradjanima,svakodnevno i na duzi period,povratice poverenje u likove koji su "prokockali" svoju priliku posle 5-og oktobra 2000-te !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.