Parović o Vučićevom obraćanju: Prošle nedelje namerno drastično podignuta cena dizela i benzina da bi Vučić danas saopštio smanjenje 1Foto: Beta/BRANISLAV BOZIĆ/MO

„Čitava ova konferencija organizovana je da bi ogromnom količinom demagogije, laži i neznanja Vučić prikrio katastrofu koju je izazvao u državi“, ocenjuje konferenciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

„Navešću samo primer energetike kojom se stručno bavim već 15 godina. Vučić kaže da su male modularne nuklearne elektrane spas za Srbiju iako takve elektrane nigde nisu u upotrebi i prve se očekuju tek 2030. Za to vreme su njegovi kadrovi svesno uništili proizvodnju uglja kako bi se ukinuo moratorijum na nuklearke“, smatra Parović.

Predsednik NSP takođe kaže da je očito da je prošle nedelje namerno drastično podignuta cena dizela i benzina – „kako bi Vučić danas saopštio dobru vest da cena od sutra pada“.

„Ovim se šećeri turobna priča u kojoj će očito Vučić mimo volje naroda povlačiti političke poteze protiv neutralnosti Srbije i protiv srpskih interesa u regionu. Ne karikiram mnogo ukoliko kažem da će Vučić kada bude uvodio sankcije Rusiji na konferenciju doći ogrnut ruskom zastavom i u majici sa amblemom velikog slova Z„, ocenjuje Parović za Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari