Parović: Tužna i potresna slika u atarima Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako kukuruz "bukvalno gori" onda treba hitno zvati vatrogasce ili ruski kanader…

  2. Da nije ovakvih srpskih "vitezova", u Srbiji bi se makar malo uvažavala činjenica zvana klimatske promene. Ovako, kada rodi kukuruz, to je zato što smo najbolji i najlepši i najhrabriji, a kada suša sprži zemlju, onda uskaču vitezovi da brane slabe od suše. Kada ste toliko časni, što na izborima niste zastupali vredne seljake, nego ste simulirali opoziciju Aleksandru Vučiću-branitelju arapskih interesa u Vojvodini?

  3. Eh, moj Paroviću,
    Da li ste negde pročitali da je SNS vlast povećala zaposlenost u administraciji raznih nivoa sa 23 na 75 hiljada duša? Mnogo je mesta poput Sećnja u zemlji Srbiji,ali u mnogo većim mukama, pa i od suša. Da ne pričamo o investicijama od kojih svega nekoliko procenata ide van Beograda i N. Sada. Pouzdano vam tvrdim da je, npr. u pčinjskom okrugu još za niz merenja od 1960. do 1990. godine utvrđen manjak padavina od 120 do 150 litara po kvadratnom metru, da je tamo i trenutno katastrofa od suše, a da niko i nikada nije priskočio ozbiljnijoj pomoći. Tako, tamo u selima od stotinak kuća sa 120 do 150 đaka, danas imamo po tridesetak kuća, sa 5 do 6 daka od prvog do četvrtog razreda. Naravno, mnoga sela više i nemaju aktivna domaćinstva. Vaš Sečanj je zlatan. Rušite vi SNS i SPS , to su zlikovci. Što pre, to bolje, ja sam uz Vas. Samo, da ne budete 75001. plus članovi stranke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.