Parović: Upotreba vojske protiv migranata u Šidu je izborna kampanja vlasti

Ostavite komentar


  1. Auuu sad ni to ne valja, pa do juce je bilo ubice nas migranti silovati zapaliti….sad se ustaje u odbranu onog juce osudjivanog….

  2. Vojska je poslata sa namerom da zastiti gradjane i da se osecaju sigurnije i nema ni jednog drugog skrivenog motiva.

  3. Dok se država za vreme vanrednog stanja borila za živote svojih građana Parović je vodio političku kampanju bez imalo srama, služio se svim mogućim lažima protiv Vučića.

    1. Ako je iko okupirao javni prostor Srbije i neistomisljenike naziva izdajnicima to je upravo Vucic, kome su i najkriticniji momenti tokom epidemije besramno sluzili za samopromociju.

  4. Sluzite se niskim udarcima ,kao i to sto pripisujete upotrebu vojske vlasti! A da nije to vasa izborna kampanja! Zato je napad najbolja odbrana!

  5. Vojska je poslata da bi se na vestima kao papagaj ponavljao da ju je poslao vrhovni komandant Aleksandar Vučić. Koliko je meni poznato on je vrhovni komandant u ratnom stanju. U mirno doba vojskom upravlja Generalštab, a političke odluke donosi Vlada, na predlog Ministarstva odbrane.

  6. „Zašto vojska nije u svim tim mestima? Ili mnogo jednostavnije, zbog čega vojska nije sprečila da migranti uđu u Srbiju“, kazao je Parović a navodi se u saopštenju“!
    Mudro pitanje i na svom mestu!:-)
    Ako već „šprintamo“ u tu EU, zasto tu ne „uskladimo politiku“, kako i uvek traže od nas?
    Smešni smo ….:-)

    1. Vojska nije mogla sprečiti ulazak migranata pošto nema nikakve ingerencije na granici. Sporazumom koji je DOS potpisao sa EU naša vojska je sa granica povučena na udaljenost od najanje 30km.

  7. Jeste kampanja, ali opoziciona, jer ona više pričao o slanju vojske u Šid, nego što radi vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.