Parović: Vrh vlasti od Srbije napravio mafijašku državu 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović saopštio je da je pred milionima gledalaca državni vrh posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost priznao da je Srbija pretvorena u mafijašku državu.

Parović je uporedio aktuelnu vlast sa režimom Mila Đukanovića u Crnoj Gori i rekao da je „razlog zbog kojeg su građani bili prinuđeni da na 13 televizijskih kanala uživo gledaju monstruozne slike masakriranih ljudi, pokušaj Alekasndra Vučića da „preko noći postane Dritan Abazović“.

Slobodarski pokret smatra da je do ovakve nagle promene došlo jer je Vučić shvatio da kreće ubrzano urušavanje sistema baziranog na saradnji politike i kriminala pa je požurio da se domaćoj i međunarodnoj javnosti prikaže kao političar novog vremena.

„Činjenica da svaka nova predstava i Vučićeva transformacija sve više košta i iziskuje čak i žrtvovanje najbližih saradnika i dojučerašnjih prijatelja jasan je dokaz problema u redovima vlasti čime se otvara jasan prostor za uspostavljanje političke scene sposobne da izvrši pravednu tranziciju i Srbiju vrati među normalne države“, naveo je Parović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

16 reagovanja na “Parović: Vrh vlasti od Srbije napravio mafijašku državu”

  1. Nemojte da se brukate sa objavljivanjem izjava politicara koji su do juce bili deo SNS vlasti i ucestvovali u kradjama po Novom Sadu. Isto tako nemojte objavljivati izjave politicara iz prethodne vlasti koji su opljackali Vojvodinu.

  2. Vucic i bolumenta su ubedili narod,pomocu sviojih medija sa Gebelsovim argumentima da nema ko da ga(ih) menja.Zato glumata Robina Huda deleci baksis svima–po 100 Evra….!

  3. Jedna stvar je sasvim jasna: ili imamo potpuno nesposobnu državnu bezbednost(BIA) i MUP, koji kriminal nisu otkrili i zaustavili na vreme, ili su oni zajedno sa vrhom vlasti bili umešani u ovaj kriminal. Pa kada se poremetila računica oko finansijskih malverzacija, usledio obračun.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.